Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma quincunxban áll a Plútó bolygóval. A konstelláció alaposan felkavar minket, ami lelkünkben a káosz érzését keltheti. Este a Szaturnusz-Hold szextil már hozzásegíthet minket, hogy átgondoljuk a feszült helyzeteket.
Vágólapra másolva!

Reggel a Hold szextilben áll a Nappal, ám támadottan a Jupiter által. Nagy bennünk az igény arra, hogy kedvesünkkel, házastársunkkal harmonikus kapcsolatban éljünk, ám valahogy mégis máshogyan alakulnak a dolgok. Párkapcsolatunkban a semmiből parázs viták kerekedhetnek. Minden kis apróságon "kiakadhatunk". Figyeljünk oda, és a nehézségekkel rögtön nézzünk szembe. Talán ha azon melegében megtárgyaljuk ellentéteinket, jobban megoldhatjuk őket. Szülőként megélhetjük, hogy ellentétek vannak közöttünk a gyermek nevelését illetően. Mást gondol az anya és mást az apa. A mai napon a szempontjaink nem találkoznak egymással. Egy dolgot tartsunk szem előtt szülőként: mindegy, hogy apaként, vagy anyaként milyen elveket vallunk, egy dolog a fontos: a gyermek érdekei, az ő boldogsága és jóléte. A konstelláció mégis magában hordja azt a fontos elemet, hogy mindennek ellenére párunk fontos nekünk, s szeretnénk rendezni a konfliktusokat.

A Hold még mindig a Bika csillagjegyben jár. Felhívnám a figyelmet a rossz, gondozatlan fogak problémájára. Ugyanis ennek a napnak ez is az aktualitása. A fogfájás, rosszindulatú gócok sok más problémának lehetnek előidézői a szervezetben. Gyulladásos folyamatok, hajhullás alakulhatnak ki a fogak problematikájának következményeképpen. Tehát mindenképpen látogassuk meg fogorvosunkat. A komolyabb, drasztikusabb beavatkozásokat azonban ne ezen a napon végeztessük el!