Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold trigonban áll az Uránusz bolygóval, ezért nagyon nyitottak leszünk, ám szabadságvágyunk is felfokozódik. Ha lehet, ma próbáljunk ki valami olyan dolgot, amire eddig csak vágytunk, de soha nem mertük megtenni.
Vágólapra másolva!

A Hold még a Mérleg csillagjegyben halad. Jól tesszük, ha nagyon sok folyadékot iszunk ma, így tisztítva meg szervezetünket, megkönnyítve veséink dolgát. Húgyúti fertőzésünket úgy kezelhetjük a leghatékonyabban, ha rengeteg folyadékot, vagy pedig gyógyteát iszunk. Ez a módszer először nagyon kellemetlen, de gyorsan és hatásosan orvosolja a problémát.

Ma a Hold kvadrátban áll a Szaturnusz bolygóval. Testi szinten csontjaink fájhatnak, ízületeink rendetlenkedhetnek. Általában is nagyon fáradtnak, elgyötörtnek érezhetjük magunkat. Vegyünk egy jó aromaterápiás fürdőt, utána pedig foglalkozzunk valami kellemes, vidám dologgal, ami igazán kikapcsol minket.

Talán egy kicsit indulatosak is lehetünk ezen a napon, de annyira ellenőrzés alatt tartjuk saját magunkat, hogy igazából ki sem bújik a szög a zsákból.