Heti horoszkóp 2005. június 20-26.

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Forrás: [origo]
Kos (március 21. - április 20.)

Forrás: [origo]

Bika (április 21. - május 20.)
Hű vagy önmagadhoz, nyugodt és jó kedélyű még akkor is, amikor más már a haját tépi az idegességtől. Ennek a nyugalomnak azonban néha ára is van: azt hihetik az emberek, hogy próbálgatni is lehet, vajon mennyit bír el az a híres Bika türelmed. Lehet, hogy nem tudják, mi következik, ha átléptek egy bizonyos, láthatatlan határvonalat: akkor bizony kő kövön nem marad, vagyis, ha valóban "elszakad a cérna" az, nagyon látványos, sőt félelmetes is tud lenni a te esetedben.

Forrás: [origo]

Ikrek (május 21. - június 21.)
Pénzügyi területen egészen jó üzleti lehetőséget kínál neked most az élet. Látsz benne fantáziát, látszólag minden megvan ahhoz, hogy ki is aknázd a szerencsédet. Igaz, hogy egy kis befektetést igényelne a várt eredmény, azonban kétséged nincs afelől, hogy megéri a kockázatot. Kedvesed azonban nem örül annak, hogy kockázattal is jár a leendő haszon, megpróbál lebeszélni arról, hogy belemenj ebbe az üzletbe. Valójában azonban senkire sem kellene hallgatnod, csakis a saját megérzéseidre.

Forrás: [origo]

Rák (június 22. - július 22.)
Több olyan eseménnyel kerülhetsz szembe ezeken a napokban, ami kellemetlen számodra, és gyökere az irigységben keresendő. Olyan időszakodat éled, amikor mind intellektuálisan, mind, pedig külsődet tekintve a csúcson vagy, és ennek mások nem mindig örülnek, hiszen saját tökéletlenségükre emlékezteti őket. Valószínűleg ez téged nem vigasztal, hiszen szeretetre és elfogadásra vágysz, és nem igazán tudsz semmit kezdeni azzal, hogy mások azért nem kedvelnek, mert egyszerűen jobb vagy.

Forrás: [origo]

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Rengeteg lenne benned az érzelem és a szenvedély. A lelked mélyén semmi másra nem vágysz jobban, mint arra, hogy magával ragadjon egy olyan vonzó ember, aki képes megmozgatni a lelkedet, fantáziádat, és erőteljesen hat az érzékeidre is. Lehet, hogy álmodsz egy ilyen alkalomról, és csak azért marad álom ez a vágy, mert nem engeded meg, hogy valóság legyen. Túl sok bonyodalommal járna számodra egy ilyen viszony, amelyre most sem energiád, sem pedig időd nincsen.

Forrás: [origo]
Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Forrás: [origo]
Mérleg (szeptember 23. - október 22.)


Forrás: [origo]
Skorpió (október 23. - november 21.)

Forrás: [origo]

Nyilas (november 22. - december 21.)
A félelem - ha megjelenik életünkben - mindenre rányomja a bélyegét, és nagyon agyafúrt módon tud irányítani minket. Különböző tüneteket produkál, és behatárolhatja életterünket, lehetőségeinket is. A legrosszabb fajtája az, amikor önmagunktól félünk, hiszen ekkor nagyon mélyen van bennünk a bizonytalanság. Te most a saját indulataidat nevezted ki "mumusnak", hiszen megtörténik veled néha-néha, hogy nem tudod uralni az indulataidat. Jó, ha tudod, hogy ezzel nem vagy egyedül, mással is megesik az ilyesmi.

Forrás: [origo]

Bak (december 22. - január 20.)
Szeretnéd letagadni, hogy nagyon szenvedélyes érzelmeid vannak, és elképesztő módon vágysz arra, hogy kapcsolatodban megmutathasd a temperamentumodat. Hűvös embernek tartanak mások, mert érzéseidet erőteljesen kontrolállod. Kizárólag komoly dolgokkal szeretnél foglalkozni, és lételemed a megbízhatóság, felelősségvállalás. Azonban létezhet olyan terület az életedben, átadhatod magad annak a szenvedélynek, amely mélyen benned él, és ez bizony a legintimebb kapcsolatod.

Forrás: [origo]

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Nem várt anyagi segítség érkezhet, amely bizony meghatározza majd egzisztenciális helyzetedet a jövőben. A kérdés az, hogy mire fordítod ezt a pénzt, amely ugyan nem olyan nagyon sok, de elég lehet ahhoz, hogy lépj egyet előre. Ehhez mindenesetre be kell fektetned, és nagyon okosan kell használnod. Ha "csak" félreteszed, akkor nemsokára a töredékét sem éri majd annak, mint amennyi hasznod lehetne belőle. A szerencse melletted áll: nézz körül, hogyan használhatnád ezt a pénzt.

Forrás: [origo]

Halak (február 20. - március 20.)
Érzed, hogy kapcsolataid feszültté válnak, és úgy gondolod, hogy mások nem viselkednek veled szemben szépen és elfogadóan. Furcsa módon egy dolgot felejtesz el: éppen te vagy, aki másokba beleköt, és a konfliktusokat generálja. Nagyon szelíd ember vagy, olyan, mint egy igazi halacska: békésen úszkálsz az élet vizében. Azonban ne felejtsd el: vannak olyan halak is, akik bizony elég agresszív természetűek, ilyen például a cápa. A választás rajtad áll: cápa vagy, vagy pedig szelíd halacska.