Vágólapra másolva!
Ma a Hold már a Nyilas jegyében tartózkodik, egészségügyi vonatkozásaiban a csípőtájat, a medencecsontot, valamint a fizikai testet és az érzékszerveket érinti az átvonuló Hold. Ez a két és fél nap lehetőséget ad arra, hogy ezekre a szervekre figyeljünk, erősítsük, illetve kényeztessük őket. Ha lehetőségünk van választani, ezeken a napokon kerüljük el e testrészekre vonatkozó sebészeti beavatkozásokat.
Vágólapra másolva!

Mivel ma már fogyó hold van, s még tizenkét napig tart a periódus, érdemes odafigyelnünk néhány dologra. A fogyó holdnál végzett méregtelenítés a következő két hétben hat a leginkább. Szervezetünk méregtelenítésére nagyon jó módszer, ha csalánnal végzünk egy méregtelenítő kúrát. Így ebben az időszakban jó hatással bír, ha minél több csalánteát iszunk.

A másik nagyon jó módszer, hogy megszabaduljunk a szervezetünknek fölösleges, s káros anyagoktól: a talpmasszázs. Mindenféle operációra is sokkal alkalmasabb az időszak, mint máskor, hiszen fogyó holdnál gyengébb a vérzés, sikeresebb a beavatkozás, s a gyógyulás időtartama is lerövidül. A mai napon kezdett fogyókúrát talán sikeresebbek, mint máskor, csak vigyázzunk arra, hogy kitartásunk is megmaradjon a kúra során.

A Hold az Uránusszal áll ma kvadrátban, ez azt jelentheti számunkra, hogy fojtogatónak érezhetjük családi, érzelmi elkötelezettségeinket. Dúl bennünk a szabadságvágy, ez, pedig ahhoz vezethet, hogy az arra hajlamosabbak ezen a napon könnyebben mennek bele "illegális" kapcsolatokba. Ha lehet, mérlegeljük, hogy megéri-e a kockázatot, amit kapunk egy ilyen kapcsolattól.

Egy-egy családon belül viharos jelenetek zajlanak, ez a bolygóállás a már kialakult békétlenségeket, vitákat csak még jobban elmérgesíti. Reméljük, hogy komolyabb bonyodalmakra nem kerül sor, de tudatosan forduljunk józan eszünkhöz, tartsuk szem előtt, hogy a botrányos viselkedés, viták, veszekedés nem vezet semmi jóra, nem megoldása semmilyen problémának sem.