Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold trigonban áll a Vénusz bolygóval, ám támadottan az Uránusz által. Hirtelen ötleteink támadhatnak arra vonatkozóan, hogy miként tölthetnénk el időnket kellemesen azokkal együtt, akik fontosak számunkra.
Vágólapra másolva!

Érdemes tehát ma felkerekedni, és egy jó kirándulást tenni családtagjainkkal együtt. Akik más szórakozásokat kedvelnek, azok is vegyenek erőt saját lustaságukon, és menjenek társaságba. A hangsúly itt a könnyed és szórakoztató együttléten van, jó evésekkel, és jó beszélgetésekkel.

Az Uránusz közreműködésének köszönhetően könnyen elcsábíthat minket egy erotikus kaland, amely váratlanul érkezik életünkbe. Vágyunk arra, hogy kalandba bocsátkozzunk egy igazán vonzó emberrel, és elsősorban a kíváncsiság hajt minket bele a viszonyba. Aki nem vállalja fel, hogy szexuálisan könnyebben csábítható, az most mértéktelen édességnassolásba, evés-ivásba menekülhet a probléma elől.

A Hold ma szemben áll a Nappal, ez a konstelláció pedig negatív értelemben nyomja rá a bélyegét párkapcsolatunkra.

A Hold még a Mérleg csillagjegyben halad. Néhány tanács, amivel veseproblémáinkat könnyebbé tehetjük: étkezéseink alkalmával vegyük figyelembe, hogy néhány zöldség, közöttük például a paradicsom kőképző hatású lehet. Tejet inni este, lefekvés előtt nem tanácsos, miután erősen megterheli a veséket.

Hólyaggyulladás esetén rengeteg folyadék fogyasztása ajánlott, a legjobb a gyógytea, vagy az ásványvíz. Ezzel "átmossuk" szervezetünket, így talán el tudjuk kerülni az antibiotikumos kezelést.