Heti horoszkóp 2005. május 16-22.

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Forrás: [origo]Kos (március 21. - április 20.)
Úgy döntesz ezen a héten, hogy temperamentumodat, és harcos énedet egy kissé háttérbe szorítod és az eszeddel, intellektusoddal fogsz érvényesülni. Ennek az elhatározásnak nagy hasznát veheted munkahelyeden és magánéletedben is. Nem is beszélve arról, hogy jóval érzékenyebb vagy a megszokottnál, és talán nem is kell másoknak panaszkodni ahhoz, hogy meglásd: rossz lelkiállapotban vannak. Empatikus éneddel most életre szóló barátságokat és nagyon jó kapcsolatokat köthetsz.

Forrás: [origo]Bika (április 21. - május 20.)
Nem volt szándékodban, hogy titkos szerelmi kapcsolatot kezdeményezz, sőt elhatároztad, hogy többször nem égeted meg magadat. Azonban tudjuk azt, hogy vannak olyan dolgok az életben, amelyeket nem áll hatalmunkban befolyásolni. Így vagy ezzel most te is: annyira ellenállhatatlannak érzed az alkalmat, hogy hiába küzdesz ellene, nem sikerül nemet mondanod. Valahogy úgy érzed, hogy egyszerűen nem szabad kihagynod ezt az alkalmat, mert olyasmit nyújt neked, amit eddig még nem tapasztaltál meg.

Forrás: [origo]Ikrek (május 21. - június 21.)
Hirtelen rájössz, hogy van valaki a barát körödben, akit nem a barátaid között szeretnél tudni, hanem sokkal inkább az ágyadban. Meg is teszel mindent ennek érdekében, azonban kiderül: fából vaskarikát mégsem lehet csinálni egykönnyen. Vagyis rájöhetsz, hogy csak addig a pillanatig tudtatok nagyon természetesen viselkedni, jókat beszélgetni, amíg csak baráti szálak voltak közöttetek. Abban a pillanatban, hogy többet is akartok, bonyolulttá válik a kapcsolat, és terhet jelent majd mindkettőtök számára.

Forrás: [origo]Rák (június 22. - július 22.)
Nagyon szeretnél egy olyan szerelmet, amely megadja neked a lehetőséget arra, hogy tényleg az legyél, aki vagy, hogy teljesen természetesen és szabadon tudj viselkedni. Nem is beszélve arról, hogy szeretnéd megélni azokat a vágyaidat is, amelyeket eddig nem mertél. Adódik is alkalom erre, de problémát is jelenthet, ha állandó kapcsolatban élsz. Ahogy megtapasztaltad az új szerelmet, nem tudsz mértéket tartani, folyton vele lennél, és bizony otthon már nem tudsz majd mit mondani.

Forrás: [origo]Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
A következő napokban barátaid azzal fordulhatnak hozzád, hogy adj nekik kölcsön pénzt, mert nehéz helyzetbe kerültek. Ilyenkor bizony próba elé kerül a baráti kapcsolat, hiszen nem biztos, hogy akkor és abban a formában tudják visszaadni a kérdéses összeget, ahogyan megállapodtatok. Ha segíteni akarsz hozzád forduló barátaidnak, akkor adj nekik pénzt, de ne kölcsön, hanem segítségképpen. Olyan összeget adj nekik, amit nélkülözni tudsz, és ne is várd, hogy visszaadják.

Forrás: [origo]

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
A következő napokban valaki elég ormótlan, és illetlen formában taposhat bele a hiúságodba, megkritizálva a külsődet. Meglehet, hogy a faragatlan megjegyzést irigységből teszi, ám ez téged az adott pillanatban nem vigasztal. Ráadásul a legsérülékenyebb pontodon talál el: az önértékelésedet ássa alá bántó megjegyzéseivel. Egyébként is jellemző rád, hogy van egy bizonyos mértékű kisebbségi érzésed, de ennek a megjegyzésnek a hatására romokban heverhetsz. Mindenesetre nem kell mindenféle irigy megnyilvánulásnak hitelt adnod.

Forrás: [origo]Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Szerelmi életed most sajnos nem lesz konflitkusmentes: nagyon heves vitákba bonyolódhatsz kedveseddel, házastársaddal. Hirtelen jönnek a konfliktusok, tehát nem nagyon tudsz rájuk felkészülni sem. Az adott pillanatban pedig úgy érzed, hogy mindenképpen ki kell nyilvánítanod a véleményedet, mert különben megfulladsz. Egyetlen megoldás van: ha megjeleníted saját magad és párod számára is, hogy milyen okok vezettek az ellenségeskedéshez.

Forrás: [origo]Skorpió (október 23. - november 21.)
Ezen a héten úgy érzed, hogy minden borul: családi kapcsolataid feszültek, házasságod sem egészen úgy működik, ahogyan szeretnéd. Minden területen vitákat, konfliktusokat tapasztalsz, és ez meglehetősen kedvedet szegheti. Még azon is elgondolkodhatsz, hogy valahol eltévedtél az élet útvesztőjében, és most nem találod a helyes utat. Házasságod létjogosultságát is megkérdőjelezheted, talán úgy gondolod egy-egy rossz pillanatban, hogy jobb lenne külön. Pedig a nehéz hatások átmenetiek, és újra kisüt majd a Nap.

Forrás: [origo]Nyilas (november 22. - december 21.)
Kapcsolataid feszültebbek, mint máskor, és ebben közrejátszhat változékony, robbanékony hangulatod is. Minden kapcsolatodban sokkal zaklatottabban viselkedsz és szinte süt belőled, hogy a toleranciád meglehetősen alacsony. Ezt kihasználják azok az emberek, akik egy jó kis balhét akarnak, hogy kitombolhassák magukat. Az ilyen veszekedések alkalmával persze te is beleadsz apait és anyait is, és nem kérdéses, hogy kiteszel magadért.

Forrás: [origo]Bak (december 22. - január 20.)
Kreativitásodat tőled nagyon szokatlan dologra használod fel: arra, hogy elgondolkodsz azon, hogy hogyan lehetne átlépni a szabályokat, és kiskapukat találni a jogi útvesztőkben. Nem kérdéses, hogy ragyogó intellektusod megtalálja a megoldást, azonban felelősségteljes éned nem hagyja, hogy a felfedezett réseket ki is használd. Mindenesetre eljátszol a gondolattal, hogy mi lenne ha... Mégis inkább a kötelesség útját választod, és ez így is van rendjén.

Forrás: [origo]Vízöntő (január 21. - február 19.)
Hosszabb idő óta vagy nyugtalan és feszült, és hiába kerested eddig az okát, nem nagyon találtál valós okot arra, hogy miért vagy ennyire feldúlt lelkiállapotban. Ezen a héten sok olyan momentum jut eszedbe, amely gyermekkorodban, vagy a közelmúltban történt veled, és feszült pillanatokat okozott. Ezek a lelkedben felmerülő események összefüggésben állhatnak azzal a lelkiállapottal, amelyet mostanában érzel, tehát érdemes rajtuk nagyon komolyan elgondolkodnod.

Forrás: [origo]Halak (február 20. - március 20.)
Igaz, hogy a Halak csillagjegy jellemzi lelkednek egy részét, ám érdemes azon elgondolkodnod, hogy a Halak között is vannak ragadozók, ezek közé tartozik például a cápa is. Most előtör belőled az a fenevad, akinek rengeteg éles foga van, és bizony bárkit meg tud sebesíteni. Vigyázz arra, hogy kinek mit mondasz, mert a szavaid vágnak, mint a kés, és ha igazán haragszol, akkor most nagyon komolyan megbánthatod a körülötted élőket, akik ahhoz vannak szokva, hogy te magad vagy a megtestesült szelídség.