Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold trigonban áll a Plútó bolygóval. Az átlagosnál sokkal kitartóbbak, célratörőbbek lehetünk a mai napon. Ha kigondolunk egy célt, azt fanatikusan, tűzzel-vassal el akarjuk érni. Vigyázzunk, ne sértsünk meg másokat túlzott akaratosságunkkal.
Vágólapra másolva!

Lelki szinten saját magunk és mások érzelmi mélységei foglalkoztatnak. Azon kaphatjuk magunkat, hogy mások motivációin gondolkodunk, sőt, lehet, hogy az foglalkoztat minket, hogy másokat hogyan használjunk fel saját céljaink elérése érdekében.

Tartsuk ma szem előtt az etikai kérdéseket, morális szempontból figyeljünk oda saját viselkedésünkre. Kényes, bizalmi információk juthatnak ma a fülünkbe közeli ismerőseinkről. Kiderülhetnek olyan dolgok is, amelyeket az illető mindenképpen takargatni akar. Ha lehet, ne éljünk vissza ezekkel, ne adjuk tovább a hallott dolgokat.

Nappal a Hold még az Oroszlán csillagjegyben halad. A mai napon sikerrel foglalkozhatunk magas vérnyomásunk kezelésével. Vérnyomáscsökkentő gyógynövények segítségével komoly eredményeket érhetünk el. Ilyen a fokhagyma, vöröshagyma, medvehagyma. Legalább ezen a napon tegyük meg egészségünk érdekében, hogy tartózkodunk a kávé, csokoládé fogyasztásáról, nem is beszélve a cigarettázásról. Az erősen sós ételek ma különösen kedvezőtlenül hatnak, így ezeket is kerüljük el.