Vágólapra másolva!
Ma a Hold trigonban áll a Jupiter bolygóval. Éljünk a kedvező lehetőséggel, rendezzük vitás ügyeinket, elmérgesedett érzelmi helyzeteinket. Sokkal megértőbben fogunk egymás felé fordulni. Sokkal nagyobb lesz az elfogadási hajlam az emberekben, így ez a konstelláció kibékülések megkezdésére is alkalmas lehet.
Vágólapra másolva!

Az esti órákban a Hold trigonban áll a Neptunusz bolygóval. Ösztönzőleg hat képzeletvilágunkra, illetve pszichikus és kreatív képességeinkre. Álmaink különlegesek, kifejező erejűek lehetnek. Mindenképpen jegyezzük meg őket, alaposan gondolkodjunk el tartalmukon. Könnyen lehet, hogy ezen az éjszakán magasabb szintről kapunk információkat, segítő tartalmú üzeneteket. Álmodozással kívánjuk tölteni az estét, szabadon engedve fantáziánkat. Pszichikailag fogékonnyá válunk, ami felkelti érdeklődésünket életünk ezen oldala iránt. Legjobb, ha egyedül maradunk, és kapcsolatba lépünk belső világunkkal. Figyeljünk sejtelmeinkre, átsuhanó gondolatainkra, érzéseinkre. Ezek a mai estén csöppet sem lényegtelenek.

A Hold még mindig az Ikrek jegyében halad. Végtagjainkat óvjuk, lehetőség szerint vigyázzunk a konyhai munkálatok során. A barkácsolást is nyugodtan elhalaszthatjuk máskorra. Kezeinket kényeztessük kamillás krémekkel, gyógyító kamillás pakolást is tehetünk rá. Ezen a napon kezünk duplán meghálálja a gondoskodást.

A növő Hold időszakát éljük, így érdemes szem előtt tartanunk, hogy a regeneráció, táplálékfelvétel időszakába léptünk. Ha ezekben a napokban erősítjük szervezetünket, akkor sokkal hatékonyabbak leszünk, mint más időszakokban. Persze, mivel testünk könnyebben veszi fel a tápanyagokat, így könnyebben is hízunk meg, mint máskor. Hiánybetegségeinket viszont sokkal könnyebben megszüntethetjük, tehát ásványi anyag készletünket jó eredménnyel tölthetjük fel. Felvetődik viszont a vizesedés problémája, ugyanis szervezetünk a vizet sokkal inkább visszatartja, mint máskor.