Szépséghoroszkóp

Vágólapra másolva!
Ahány asztrológiai típus, annyiféle szépség létezik - de mindenki sokat tehet azért, hogy kihasználja adottságait, és kihozza magából a lehető legtöbbet. A horoszkóp segíthet abban, hogy rátaláljunk az egyéniségünkkel összhangban lévő smink- és frizurastílusra, de az adottságainkhoz leginkább illő ruhadarabok kiválasztásához is segítséget nyújthat.
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
A stressz, a helytelen táplálkozás és a stresszes életvitel köztudottan hozzájárul a mitesszerek és pattanások megjelenéséhez, de gondos bőrápolással mindez megelőzhető és enyhíthető. Semmiképpen ne nyomkodd a már kialakult pattanásokat, hiszen ez maradandó hegeket okozhat. A Kos érzékeny bőre hajlamos lehet a kivörösödésre, ezért ajánlatos hipoallergén kozmetikumokat használnia. Szenvedélyes, sportos típus lévén, a Kos megköveteli a szabad mozgásteret, s mivel sokat van a szabadban, tűsarkú cipőben vagy bő szoknyában nem találja a helyét. A nadrágkosztüm és a farmer jobban illik stílusához. Reggelente biztosan nem szeret túl sokat vacakolni sütővassal, zselével vagy csavarókkal. A bubifrizurát kimondottan a Kosoknak találták ki.

Bika (április 21. - május 20.)
Imád nassolni, éppen ezért nem árt tudnia, hogy a fogyás és visszahízás állandó váltakozása károsítja a bőrt. Ha mindenképpen fogyni szeretnél, óvatosnak kell lenned: a súlycsökkenés legyen lassú és folyamatos; időt kell hagynod a bőrödnek és a kötőszöveteidnek az alkalmazkodásra. A Bika-hölgyek természetes külsejéhez kitűnően illenek a színezett hidratálókrémek, amelyek úgy ápolják a bőrt, hogy egyúttal enyhe fedést is adnak. Meleg árnyalatú bőrödön szépen érvényesülnek a visszafogott földszínek és a halvány rózsaszín különböző árnyalatai. A Bika rajong a természetes alapanyagokból készült rucikért, a country stílusért, ám ha romantikusra tervezed az esti programot, bújtasd ingerlően gömbölyded idomaidat bársonyba, csipkébe vagy selyembe. Mindegy, hogy hullámos vagy sima a hajad, feltűzve nemcsak rendkívül nőies, hanem kellemesen levegős is.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Az Ikrekre hölgyre jellemző, hogy sose megy el otthonról szempillafesték és szájfény nélkül, mindig jó érzékkel nyúl az új dolgokhoz, és szereti a trendi és feltűnő megjelenést. Hivatali viseletként beválnak a hagyományos angol iskolák uniformisaira hajazó darabok, valamint a szűk szoknya és a karcsúsított blézer, de munkaidő után vagy randevúhoz öltözhetsz színesebben, feltűnőbben és viselhetsz több kiegészítőt. A meleg évszakban bejönnek az erőteljes színek, a bohókás kiegészítők, és csak a fantáziád szabhat határt annak, hogy melyik ruhadarabot mivel kombinálod. Jól állnak neked a vállpánt nélküli vagy spagettipántos ruhák. A melírozott tincsek sokoldalúságodat hangsúlyozzák, sminkelésnél pedig a sárgás és barackos árnyalatok hangsúlyozzák egyéniségedet. Mivel az Ikrek jegyében születettek szívesen és gyakran gesztikulálnak, a szépségápolási programból nem maradhat ki az alapos kéz- és körömápolás sem.