Vágólapra másolva!
A Hold a Halak csillagjegyben járja égi útját. Ma frizuránk elkészítésével nem érdemes sok időt eltöltenünk, hiszen semmilyen módszer nem lesz elegendő ahhoz, hogy kedvünk szerinti formáját hozza.
Vágólapra másolva!

A nap egy Hold - Uránusz együttállással indul, ám támadottan a Jupiter által. Ezért könnyen előfordulhat, hogy a reggeli készülődés közben bizony meggyűlik a bajunk családtagjainkkal. A viták és veszekedések egészen apró mozzanatok eredményeképpen robbannak ki. Tulajdonképpen olyan apróságokon, amelyeknek jelentőségük sincsen igazán. Meglehet, hogy ilyen formában tör elő belőlünk, az eddig elfojtott feszültség. Sajnos a Jupiter nehéz fényszögének köszönhetően még az esélye sincs meg annak, hogy mások eltérő véleményét elfogadjuk, vagy megpróbáljuk megérteni.

Ma a Hold - a nap nagyobbik részében - még a Halak csillagjegyben halad. Lábaink, talpunk kerül előtérbe, egészségügyi szempontból. Ma a Hold kvadrátban áll a Plútó bolygóval. Ezért könnyen előfordulhat, hogy mindenkire haragszunk, holott okunk sincsen rá igazán.

A Hold a Halakban tartózkodik, ami egészségügyi vonatkozásaiban a sarkakat, lábujjakat, lábfejet valamint az idegrendszert érinti. Az ezeken a napokon alkalmazott reflexzóna masszázs, pihentetően, méregtelenítően hat a szervezetre.
Étrendünkben a nagy víztartalmú élelmiszerek fogyasztása ajánlott. Nagyon jót tehet, ha ma friss, oxigén dús levegőre megyünk - talán egy erdei kirándulás lenne a legjobb - mivel a vérben lévő szállítórendszer is a Halak csillagképet érinti. Ezért idegrendszerünket, szervezetünket a mai napon frissíti fel a legjobban a friss, erdei levegő.