Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Reggel a Hold kvadrátban áll a Merkúrral és a Jupiterrel is. Ügyeljünk arra, hogy kommunikációnkkal önkéntelenül is azt sugározzuk mások felé, hogy nem fogadjuk el őket, és magunkat mindenkinél jobbnak tartjuk. Persze ezt kapjuk vissza a külvilágtól is, de az már korántsem esik jól. Tehát a konstelláció magában hordja a konfliktusos helyzeteket.
Vágólapra másolva!

Délután a Hold trigonban áll a Vénusszal, igaz, támadottan a Neptunusz által. Alapvetően nagyon jó lesz a hangulatunk, és szépnek láthatjuk a világot. Örülünk annak, amink van, és élvezzük is az érzéki élvezeteket. Ide tartoznak a jó ételek, finom italok, és persze a szerelem is. A konstelláció pozitívumait a Neptunusz ássa egy kicsit alá, mégpedig azzal, hogy szemünkre teszi a rózsaszín szemüveget, amelytől nem nagyon látjuk a rideg valóságot.

A Hold még mindig a Bakban tartózkodik. Ha kisebb kozmetikai beavatkozásokra van szükségünk, érdemes a mai napra időzíteni. Sebek keletkezésének esélye kisebb, de azért legyünk óvatosak. Szintén alkalmas nap a láb és a kéz körmeinek ápolására, levágására és reszelésére. Az ilyen elfoglaltság alkalmat arra is, hogy kicsit önmagunkkal foglalkozzunk, elvonulva, csendesen. Tudatosan helyezzük a hangsúlyt arra, hogy most nagyon szeretjük saját testünket, elfogadjuk önmagunkat.

Minden tekintetben nehézkesség lehet jellemző ránk, és ez vonatkozik testünkre, hangulatunkra is. Nehezen látunk neki otthoni teendőinknek, még akkor is, ha ezek jelentősen felszaporodtak. Nem célszerű, ha ma szeretnénk teendőink végére érni, nem ma kell kitakarítanunk az egész lakást, vagy rendbe tennünk a kertet. Hiszen lassan és nehezen fogunk haladni, így csalódni fogunk munkánk eredményében. Amit viszont megtehetünk, hogy egy kicsit befelé fordulunk, időt hagyva magunknak a pihenésre. Legyünk engedékenyebbek saját magunkkal, és hunyjunk szemet elvégzetlen munkáink fölött.