Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
A mai napon érdemes egy nagyon szép sporttal foglalkoznunk, és ez pedig a lovaglás. Aki szereti a lovakat, annak a mai nap felejthetetlen élményeket nyújthat, és igazán kikapcsoló lehet, mind szellemi, mind pedig lelki értelemben.
Vágólapra másolva!

A nap egy Hold-Vénusz quincunxszal indul, ezért nem tudjuk, hogy hol van a határ az érzéki örömök élvezetében. Ennek hatására könnyen elcsábíthat minket egy erotikus kaland.

Ugyanakkor állandó párkapcsolatunk is fontos számunkra, és ez komoly dilemmát jelenthet. Vágyunk arra, hogy kalandba bocsátkozzunk egy igazán vonzó emberrel, de lelkiismeretünk megállíthat minket. Így vagy úgy, de mindenképpen hiányérzetünk lesz, és ez rányomja bélyegét hangulatunkra. Aki nem vállalja fel, hogy szexuálisan könnyebben csábítható, az most mértéktelen édességnassolásba, evés-ivásba menekülhet a probléma elől.

A Hold még mindig a Nyilasban jár, főleg ülőmunkát végzők vagy rossz fekhelyen alvóknál jelentkezhet reggel derékfájdalom. Bármennyire is fáj az első néhány percig, ennek legjobb orvossága a reggeli torna. A Nyilas napokon könnyen megfájdulhatnak a vénák és a comb területe. Fájhat a keresztcsont is, mert az időjárás ilyenkor gyakran változékonnyá válik.

Ma ne terheljük túl magunkat, kerüljük a hosszú túrákat, kirándulásokat, sorban állásokat. Különösen akkor, ha nem is vagyunk edzésben. A masszázs nagyon jót tehet mindenkinek, jótékonyan ellazítja a fájó izmokat. A nap színe a sárga és a narancssárga, jó ötlet lehet ilyen színű ruhát viselni, így harmóniába kerülhetünk a kozmikus renddel. A Nyilas analógiának megfelelő növények, gyógynövények a zsálya, kövirózsa, turbolya. Ezek használata a mai napon különösen üdvös lehet.