Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A nap egy Hold-Uránusz trigonnal indul, és ennek köszönhetően nagyon nyitottak és érdeklődőek lehetünk egész nap. Könnyen köthetünk új barátságokat, talán ránk talál egy új szerelem.
Vágólapra másolva!

Persze ez igazából a független emberek számára jó hír, azonban a szerelem azt sem kíméli, aki már elkötelezett. Ha ez az eset áll fenn, akkor azért legyünk óvatosak, mégpedig elsősorban tartós kapcsolatunkban élő párunk lelkét kíméljük meg.

Később a Hold kvadrátba kerül a Jupiterrel, és ez azt is jelentheti, hogy nem igazán tudjuk, hogy mi a helyénvaló, és mi nem. Erkölcsi normáink nem állnak a helyzet magaslatán, és - sajnos - olyan viselkedést is megengedünk magunknak, amely talán méltatlan hozzánk.

A Hold-Szaturnusz együttállás quincunxban áll ma a Plútó bolygóval, és kvadrátban a Nappal. Ezért különösen párkapcsolatunkban számíthatunk arra, hogy oktalan indulatoktól sarkallva, botrányosan viselkedünk.

A Hold még mindig a Rák csillagjegyben tartózkodik. A mai napon számíthatunk egy kis gyomorégésre. Jó szolgálatot tehet, ha előző nap nyers almát fogyasztunk, illetve kamillateát kortyolgatunk apró kortyonként. Ezekkel a praktikákkal általában meg lehet előzni a fenti panaszt. Akinek gyomorfekélye van, az a mai napon sikeres kezelésbe kezdhet. A kezelés abból áll, hogy a mai naptól egy ideig kizárólag növényi ételeket fogyasszunk.

Máj és epebántalmaink megszüntetésére azt tehetjük, hogy korán lefekszünk pihenni, mivel a máj és az epe éjfél után regenerálódik. Tehát az olyan ember, aki mulatozik, éjszakázik, nem tud hatásosan fellépni ezzel a problémával szemben. Májproblémák esetén a sárga színnel végzett színterápia kiegészítő kezelésként ragyogóan beválik.