Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold trigonban áll a Jupiterrel, és a Neptunusz-Mars együttállással is. A konstelláció támogatja, hogy régi vitás ügyeink végére pontot tegyünk, hiszen sokkal inkább hajlunk arra, hogy kompromisszumot kössünk.
Vágólapra másolva!

A Neptunusz hatására azonban egy kissé befolyásolhatóak is vagyunk, és lehet, hogy magunk sem értjük, hogy eddig miért ragaszkodtunk egy-egy elképzelésünkhöz.

A Hold kvadrátban áll a Merkúrral, ezért a kommunikáció érzékeny terület lehet életünkben.

A Hold az Ikrek csillagjegyben halad. Vállunkat, karunkat, kezeinket ne terheljük fölöslegesen, ellenkezőleg: kényeztessük ezeket a testrészeinket. Ha megsértjük ezeket a területeket, lassabban fog gyógyulni és fájdalmasabb is lesz.

A mai napon - ha csak lehet - kerüljük az ilyen irányú operációkat. Úgy érezhetjük, hogy a világ minden terhe a mi vállainkat nyomja. Így a probléma valószínűleg testi szinten is megjelenik majd. A megoldás a fizikális terápia lehet, a masszázs, fürdők, esetleg akupunktúra is jelentősen enyhítheti panaszainkat. A tüdőnkkel is adódhatnak kisebb problémák, nehezebben kapunk levegőt, mint máskor. Ezen a napon, duplán hasznos lehet a jól bevált légző gyakorlatok végzése. Ha lehet, menjünk minél oxigéndúsabb levegőre, vegyünk nagy, tisztító levegőket. "Mossuk át" tüdőnket, mentesítsük a környezeti ártalmaktól.

A mai napon érdemes kihasználnunk a levegő erejét. Jó ötlet lehet, ha ma, lakásunkat alaposan kitakarítjuk, s persze ezt összekötjük egy kiadós szellőztetéssel.