Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold együtt áll a Merkúrral. Igazán érdemes most elgondolkodnunk azon, hogy a hétköznapokban, kapcsolatainkban hol, és mely ponton követünk el sorozatos hibákat.
Vágólapra másolva!

Miből erednek félreértéseink? Hol gyökereznek konfliktusaink? Elég jól kommunikálunk, amikor másokkal kapcsolatot teremtünk? Ezek az építő gondolatok segíthetnek minket abban, hogy valóban szót érhessünk azokkal az emberekkel, akik körülöttünk élnek.

A Hold szemben áll a Jupiter bolygóval, ezért testi szinten felléphet a vizesedés problémája. Lelki szinten pedig megélhetjük, hogy mellőznek minket, nem fogadnak el teljes egészében, önmagunkért.

A nap első felében a Hold a Halak csillagjegyben halad, azonban kora délután belép a Kos csillagjegybe, így ebben az időszakban már a Kos erők érvényesülnek életünkben. Minden, ami ezeken a napokon a fejünket, szemünket, orrunkat terheli kétszer olyan káros, lehet, mint egyéb napokon. Ez a nap kiválóan alkalmas kirándulásra, hosszabb gyalogtúrára is. A mai nap minősége meleg és száraz.

A mai nap legerőteljesebb egészséggel kapcsolatos panasza a fejfájás. Lehet, hogy igazából azért fáj a fejünk, mert sokkal többet vállaltunk a kelleténél az utóbbi időben. A legjobb az lenne, ha ezt a napot tehermentesítenénk. A következőket tehetjük még fejfájásunk mielőbbi elmulasztása érdekében: sok-sok tiszta vizet igyunk. A víz semlegesíti a tüzes Kos energiát. A mai napon ne fogyasszunk kávét, csokoládét és cukrot.