Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold a Rák csillagjegyben halad, ezért gyomrunk kerül előtérbe, egészségügyi szempontból. A Hold kvadrátban áll a Merkúrral és a Jupiterrel is. Kommunikációnk sérül a leginkább, s úgy gondolhatjuk, hogy mások nem fogadnak el minket. Emellett vizesedési problémák is felléphetnek, testi szinten.
Vágólapra másolva!

A mai napon a Hold még mindig a Rák csillagjegyben tartózkodik. A mai napon számíthatunk egy kis gyomorégésre. Jó szolgálatot tehet, ha előző nap nyers almát fogyasztunk, illetve kamillateát kortyolgatunk apró kortyonként. Ezekkel a praktikákkal általában meg lehet előzni a fenti panaszt. Akinek gyomorfekélye van, az a mai napon sikeres kezelésbe kezdhet. A kezelés abból áll, hogy a mai naptól egy ideig kizárólag növényi ételeket fogyasszunk.

Ma a Hold kvadrátban áll a Merkúrral és a Jupiterrel is. Akadályoztatva érezhetjük magunkat a kommunikáció terén. Nehezen fogalmazzuk meg gondolatainkat, éppen ilyen nehezen értjük meg a környezetünkben élő embereket. Főleg érzelmeink terén sikertelen a kommunikáció. Tehát a mai napon ne valljunk senkinek szerelmet, mert lehet, hogy azt sem fogja érteni, hogy miről is beszélünk? Vagy ami még rosszabb mögöttes okokat kutat vallomásunk mögött. Hagyatkozzunk ma a racionális információk megvitatására. Talán így nem keveredünk nagyobb bonyodalomba.

Testi szinten a Jupiter közreműködése vizesedési problémákat idézhet elő a szervezetben. Akinek erre hajlama van, előzze meg a bajt egy kiadós csalántea-kúrával. Azok is rosszabbul fogják magukat érezni, akiknek krónikus hólyaghurutjuk van, vagy felfázásra hajlamosabbak. Mielőtt antibiotikumos kezelésbe kezdenénk, próbálkozzunk meg azzal a megoldással, hogy napi 3-4 liter folyadékkal "kimossuk" szervezetünkből a kórokozókat. A kakukkfűnek remek antibiotikus hatása van, így a gyógyszerszedés előtt érdemes ebből teát fogyasztani, így talán természetes úton is kezelhetjük a bajt.