Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold szextilben áll a Vénusz-Uránusz együttállással. Hirtelen ötleteink támadhatnak arra vonatkozóan, hogy miként tölthetnénk el időnket kellemesen, és azokkal együtt, akik nagyon fontosak számunkra.
Vágólapra másolva!

Érdemes tehát ma felkerekedni, és egy jó kis kirándulást tenni családtagjainkkal együtt. Akik más szórakozásokat kedvelnek, azok is vegyenek erőt lustaságukon, s menjenek társaságba. A hangsúly itt a könnyed és szórakoztató együttléten van, jó evésekkel, s jó beszélgetésekkel. Olyan élvezeteket is megengedhetünk magunknak, amelyeket máskor nem: akik fogyókúráznak, azoknak sem kell ma nagyon szigorúan betartaniuk a megszokott szabályokat. Ma belefér az is, hogy édességet, vagy más hizlaló dolgot együnk.

A Hold belép a Bak csillagjegybe. Reggel nehezen ébredünk, minden lassabban megy, szánjunk egy kicsivel több időt a felébredésre. Minden tekintetben nehézkesség lehet jellemző ránk, és ez vonatkozik testünkre, és hangulatunkra is. Nehezen látunk neki otthoni teendőinknek, még akkor is, ha ezek a hét során jelentősen felszaporodtak. Nem célszerű, ha ma szeretnénk teendőink végére érni, nem ma kell kitakarítanunk az egész lakást, vagy rendbe tennünk a kertet. Hiszen lassan és nehezen fogunk haladni, így csalódni fogunk munkánk eredményében.

Amit viszont megtehetünk, hogy egy kicsit befelé fordulunk, időt hagyva magunknak a pihenésre. Legyünk engedékenyebbek saját magunkkal, és hunyjunk szemet elvégzetlen munkáink fölött. Csontjainkat, térdeinket, izületeinket óvjuk, ez a nap nem a legalkalmasabb arra, hogy erőteljes sportolásra szánjuk rá magunkat. Emellett ez a nap mindenféle bőrápolásra is nagyon alkalmas. Érdemes tehát szabadidőnkben inkább visszavonulni és bőrünk, hajunk, körmeink állapotára koncentrálni. Ilyenkor kedvező hatásúak a haj- és arcpakolások.

Érdemes a mai napon elgondolkodnunk a hosszabb távú terveinken. Ha szánunk erre egy kis időt, akkor rájöhetünk arra, hogy milyen lépéseken keresztül vezet az út a nagy cél felé.