Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
A nap egy Hold - Vénusz quincunxszal indul. Ennek hatására könnyen elcsábíthat minket egy erotikus kaland. Ugyanakkor állandó párkapcsolatunk is fontos számunkra, s ez komoly dilemmát jelenthet.
Vágólapra másolva!

Vágyunk arra, hogy kalandba bocsátkozzunk egy igazán vonzó emberrel, de lelkiismeretünk megállíthat minket. Így vagy úgy, de mindenképpen hiányérzetünk lesz, és ez rányomja bélyegét hangulatunkra. Aki nem vállalja fel, hogy szexuálisan könnyebben csábítható, az most mértéktelen édességnassolásba, evés-ivásba menekülhet a probléma elől.

A Hold együtt áll a Jupiter bolygóval, ám támadottan a Mars által. Elképzelhető, hogy nagyon is túlteng bennünk az önimádat, és erre mások rámutatnak.

Hajnalban a Hold belép a Mérleg csillagjegybe. Egészségügyi vonatkozásaiban a vese, a húgy utak területét érinti. A kínai filozófia szerint a vesékben tárolódik a velünk született energia, mely egész életünkön átkísér. Ez az időszak alkalmas a bioenergetikai kezelésekre. Könnyebben felvehetjük a kapcsolatot szellemi vezetőinkkel, segítőinkkel is. A Mérleg energia semleges, így van egy kis bizonytalanság a levegőben. A mai nap színe a narancssárga, így ha harmóniában szeretnénk lenni a nappal, viseljünk ilyen ruhát.

A mai napon érdemes lakásunkat alaposan kitakarítanunk, s ezt a tevékenységet kössük össze egy alaposa szellőztetéssel is. Akinek vannak ezüsttárgyai, vagy evőeszközei, jó alkalmat találhat arra, hogy ezeket megtisztítsa.