Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
A mai napon érdemes mindenféle "vizes" tevékenységgel foglalkoznunk. Mossunk, vagy öntözgessük virágainkat, növényeinket. Hajunk megformálásával azonban ne vesződjünk túl sokat, hiszen nem lesz olyan az eredmény, mint amilyet szeretnénk.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold trigonban áll az Uránusszal. A konstelláció izgalomba hoz, és nyitottá tesz az új élmények és eszmék iránt. Nyugtalanok leszünk, bár ez nem zavaró, és izgalmakra vágyunk. Barátainkat, hozzátartozóinkat egyenesen felpiszkálhatjuk egy jó kis botrány reményében. Új barátokra tehetünk szert, vagy valamelyik régi ismerősünk újra feltűnik a színen. Izgalmas hírekhez vagy lehetőségekhez juthatunk egy barátunk révén.

Ma a Hold a Rák csillagjegyben halad, ezért nyugtalanok lehetünk, amelynek nem is igazán tudjuk az okát. A Hold együtt áll a Szaturnusszal, és támadottan a Jupiter által. Indulatainkat elfojthatjuk, nem biztos, hogy szerethetőnek érezzük magunkat, s meglehet, hogy testi szinten szembe kell néznünk a vizesedés problémájával.

A Hold belép a Rák csillagjegybe. Ha hajlamunk van asztmás betegségre, akkor ezeken a napokon jobban kell ügyelnünk magunkra. Érdemes ellenőrizni, hogy vajon jó helyen van-e a fekhelyünk, mivel ez a körülmény is kiválthatja a fenti tünetet. Javítsunk lakásunk levegőjén. Ezt ma már számos módon megtehetjük. Nagyon jó légszűrő berendezések vannak forgalomban, ráadásul aromaterápiás kezelést is végezhetünk velük.

A mai napon számíthatunk egy kis gyomorégésre. Jó szolgálatot tehet, ha előző nap nyers almát fogyasztunk, illetve kamillateát kortyolgatunk apró kortyonként. Ezekkel a praktikákkal általában meg lehet előzni a fenti panaszt. Akinek gyomorfekélye van, az a mai napon sikeres kezelésbe kezdhet. A kezelés abból áll, hogy a mai naptól egy ideig kizárólag növényi ételeket fogyasszunk.