Heti horoszkóp 2005. február 7-13.

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Forrás: [origo]Kos (március 21. - április 20.)
Közeleg az időszak életedben, amikor nagyon sokat tehetsz hivatásod és karriered érdekében. Hamarosan tényleg nem lesz megállás munkád területén, és nem lesz perc időd sem, hogy egy kicsit kifújd magad. Erre az időszakra tudatosan kellene felkészülnöd: valóban ki kellene pihenned magadat, hogy frissen nézhess a kihívások elé. Sajnos a sok munka mellett a munkahelyi konfliktusokat sem úszod majd meg, ami pluszként terhelheti meg idegrendszeredet, és egész szervezetedet. Szerencse, hogy nem vagy olyan ember, aki elbújna a konfliktusok elől.

Forrás: [origo]Bika (április 21. - május 20.)
Még mindig a munkád a legfontosabb most az életedben. Ezen a területen kapod most a legjobb lehetőségeket, és itt kell a legnagyobb energiamennyiséget összpontosítanod. Bár mostanában már gondoltál arra, hogy elég volt a sok munkából, és már nagyon unod, hogy minden megbecsülés nélkül robotolsz, most mégis reményt keltő fordulat következhet. Észreveheted, hogy azért feltűnt másoknak is, hogy mennyire teherbíró, és szorgalmas ember vagy. Innen már csak egy lépés lesz, hogy valóban honorálják erőfeszítéseidet, és akkor valóban elégedett lehetsz majd.

Forrás: [origo]Ikrek (május 21. - június 21.)
Azon kaphatod magadat, hogy semmi időd sincsen a magánéletedre, egyre csak dolgozol. Most azonban arra gondolsz, hogy valami olyat kellene alkotni, amitől mindenkinek tátva marad a szája. Valami nagyszabásút, és nagyon eredetit. Lehet, hogy a saját szakmádban próbálod meg mindezt megvalósítani, vagy pedig felfedezed, hogy mélyen elrejtve, szunnyadó művészi képességeid vannak. Ha az utóbbi lehetőség áll fenn, akkor érdemes lenne most csak azzal foglalkoznod, hogy új képességeidet próbálgatod, szárnyaidat bontogatod.

Forrás: [origo]Rák (június 22. - július 22.)
Elhatalmasodik rajtad a vágy, hogy elvonulj a világ szeme elől, és elrejtőzve, magányosan valami olyat alkoss, ami híressé tesz. Talán az írás gondolatával kacérkodsz, csak egyelőre nem tudod, hogy népszerű krimit írj, vagy pedig mélylélektani drámát. Mindenesetre azon kaphatod magad, hogy figyeled az embereket: vajon kiről lehetne egy jó figurát megmintázni? Amikor éppen nem a művészet gondolata foglalkoztat, akkor sem a földi világban tartózkodsz: nagyon magadba fordult, és meditatív állapotban vagy ezen a héten.

Forrás: [origo]Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Tartós kapcsolatod, házasságod, szerelmi életed kerül a középpontba. Párod nagyon szeszélyes, változékony arcát mutatja meg. Ez azt jelenti, hogy nehezen bírod a kiszámíthatatlanságát, és egy-egy vita után szinte elmenekülsz otthonról. Egy ilyen alkalommal találkozhatsz valakivel, aki nagyon is megtetszik neked, és könnyen lehet, hogy viszonyt kezdeményezel vele. Azonban jól gondold meg azt, hogy ne állandó partnered iránti sértettséged irányítsa a lépteidet, a dac szülte kapcsolatok ugyanis ritkán adnak valami pluszt életünkhöz.

Forrás: [origo]

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Pénzügyeid meglehetősen jól alakulnak, és ez örömmel és biztonságérzettel tölt el. Erőteljesen kapcsolódsz az anyaghoz, és ha bankszámlád éppen nem áll olyan jól, ahogyan szeretnéd, szorongóvá válhatsz. Önmagadat az elvégzett munka mércéjével mérheted, és korántsem mindegy, hogy munkád milyen eredményekkel jár. Kézzelfogható eredményekben most nem lesz hiány, és ez megnyugtatja lelkedet, valóban értékesnek tarthatod önmagadat. Gondolkodj el azon, hogy milyen más értékek rejlenek benned, hiszen nem kizárólag a munkából és a megszerzett javakból áll az életed.

Forrás: [origo]Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Az előtted álló időszakban nagyon szép kapcsolatokat köthetsz. Meglephet valaki, aki megvallja neked, hogy korántsem vagy neki közömbös, sőt, nagyon forró érzelmeket táplál irányodban. Ez talán annak köszönhető, hogy mostanában elbűvölően viselkedsz másokkal, és igazán segítőkész és nagyvonalú vagy. Próbáld meg végiggondolni, hogy a feléd irányuló nagyon intenzív érzelmek miből táplálkoznak. Lehetséges, hogy az illető valójában hálát és barátságot érez irántad? Vagy ez valóban egy igazán nagy szerelem és szenvedély kezdete lehet?

Forrás: [origo]Skorpió (október 23. - november 21.)
A következő napokban nyitott szemmel kellene járnod a világban. Érdemes minden olyan elejtett megjegyzésre odafigyelned, amelyet környezetedben, lépten-nyomon hallasz. Lehetséges, hogy olyan beszélgetéseknek lehetsz tanúja, amelyek egy lépéssel közelebb vihetnek az áhított anyagi megbecsülés és egzisztencia felé. Olyan tippeket hallhatsz, egészen véletlenül, amelyek neked is nagy hasznodra lehetnek, és érdemes őket kipróbálnod, de legalábbis elraktároznod. Ezek az információk megvalósításra várnak, és meglehet, hogy éppen te leszel az, aki sikeresen végigviszi őket.

Forrás: [origo]Nyilas (november 22. - december 21.)
Odafigyelhetnél arra, hogy milyen hosszabb távú, új lehetőségek lehetnek kilátásban hivatásod, munkád, valamint egzisztenciád építgetése kapcsán. Lehet, hogy annyira beletemetkeztél a tennivalóidba, hogy nem veszed észre a kínálkozó lehetőségeket, hiszen sem időd, sem energiád nincsen arra, hogy ezekre odafigyelj. Márpedig elképzelhető, hogy újítanod kell, új feladatokat, új munkakört felvállalnod, amely nagy anyagi hasznot is hozhatna számodra. Lehetséges, hogy kissé bizalmatlan vagy az újjal szemben, hiszen a régi, bevált dolgok sokszor keltenek szorongást bennünk.

Forrás: [origo]Bak (december 22. - január 20.)
Óriási energiákkal, erővel rendelkezel most. Mintha egy kisebbfajta erőmű működne benned, és bizony te látod el energiával, erővel egész környezetedet. Ennek köszönhetően elképzelhető, hogy mások megpróbálják bújukat, bajukat a te nyakadba varrni, és elvárják, hogy te oldd meg helyettük a problémáikat. Ez egy ideig talán működik is, de hosszabb távon senkinek sem válik előnyére. Hiszen mindenkinek saját magának kell megoldania élete nagy problémáit. Nem beszélve arról, hogy te sem fogod tudni mindig átvállalni mások feladatait.

Forrás: [origo]Vízöntő (január 21. - február 19.)
Intellektuális képességeid virágoznak ezen a héten. Ez azt jelenti, hogy bármilyen problémát, bonyolult kérdést játszi könnyedséggel látsz át, s nem okoz gondot, hogy villámgyors megoldásokat találj. Ezt a képességedet leginkább munkahelyeden kamatoztathatod, és jó lenne, ha meg is mutatnád másoknak. Vállald fel ötleteidet, kreativitásodat, és azt a képességedet, amely az ész tekintetében mindenki más fölé helyez téged. Egy dologra azért vigyázz: főnöködnél ne legyél okosabb, ugyanis az a tapasztalat, hogy ez hosszabb távon nem mindig vezet jóra.

Forrás: [origo]Halak (február 20. - március 20.)
Nagyon jó alkalmakat kínál neked ez a hét arra, hogy munkádban előrelépj, és tovább építsd egzisztenciádat. Ha jól kihasználod a lehetőségeket, akkor előfordulhat, hogy lépsz egyet előre a szamárlétrán, tehát megszilárdítod saját helyzetedet a munkahelyeden vagy az üzleti világban. Ez az előrelépés viszont megkívánja tőled, hogy nagyon határozottan képviseld önmagadat és véleményedet. Ha ezt meg tudod tenni, akkor biztos a siker, s valóban nyersz. Nem kizárt, hogy lesz néhány összetűzésed azokkal az emberekkel, akikkel napi szinten együtt dolgozol. A konfliktus úgy tűnik, hogy sajnos kikerülhetetlen.