Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold szextilben áll az Uránusszal és trigonban a Nappal. Ez a konstelláció nagyon nyitottá tehet minket kapcsolatainkban, és különösen párkapcsolatunkban. Új ötletek juthatnak eszünkben, hogy miként is varázsolhatnánk egy kicsit újjá legintimebb kapcsolatunkat.
Vágólapra másolva!

Ennek hatására sikeresen megélhetjük női-férfi szerepeinket. Kiegyensúlyozott lesz a kapcsolat saját női- és férfi részünk között. Próbáljuk meg kreatívan kihasználni, hogy a mai napon könnyedén kapcsolatba kerülhetünk saját animánkkal/animusunkkal. Ha ez a kapcsolat harmonizálódik a mindennapi életben is, akkor óriási mértékben megnövekedhet problémamegoldó képességünk, hiszen olyan képességeinkhez férhetünk hozzá, amelyek eddig rejtve voltak saját magunk előtt, bennünk szunnyadtak.

Hétköznapi síkon párunkkal kellemes, konfliktusoktól mentes, egyetértésben töltött nap várható, olyan, amikor minden a helyén van, nem bosszantjuk egymást feleslegesen. Szüleinkkel kapcsolatban is harmónia uralkodik bennünk, most igazán békében, hálásan gondolunk rájuk, negatív érzések nélkül.

Este a Hold quincunxban áll a Vénusz bolygóval, tehát hatalmába keríthet minket a mértéktelenség. Minden fajta testi élvezetre nagyon fogékonyak leszünk, legyen az evés, vagy ivás, vagy éppen a testi szerelem. Mindenesetre jó, ha tudjuk, hogy jóból is megárt a sok.

A Hold belép a Bika csillagjegybe. Ezen a napon tegyünk meg mindent torkunk, mandulánk, fogaink és füleink érdekében. Ha lehet, hangszálainkat kíméljük meg ezen a napon. Fogyasszunk rendszeresen mézet, mézes gyógyteákat. A torokfájás aktuális probléma lehet ezekben a napokban. Figyeljünk erre öltözködésünknél. Ha lehet, ne menjünk túlzsúfolt helyekre. Itt könnyebben megtalálnak minket az ártalmas vírusok.

A mai napon érdemes elgondolkodnunk arról, hogy miként szoktuk beszerezni tartós fogyasztási cikkeinket. Különösképpen vonatkozik ez azokra az élelmiszerekre, amelyek hosszabb ideig megőrzik minőségüket, mint például a cukor, vagy a konzervek. Érdemes a mai napon elmennünk és nagyobb tételben beszereznünk ezeket az árucikkeket. Jelentős összegeket takaríthatunk meg, ha ezt ma tesszük meg.