Heti horoszkóp 2004. november 29 - december 5.

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Forrás: [origo]Kos (március 21. - április 20.)
Ellenállhatatlan vágyat érezhetsz arra, hogy kreativitásodat, alkotási vágyadat kibontakoztasd. Ezt a hajlandóságodat remekül hasznosíthatod otthonod szebbé tételéhez. Érdemes lenne most elmenned néhány olyan üzletbe, ahol ehhez ötleteket, anyagokat találsz. Azon is gondolkodhatsz, hogy talán saját kezűleg is készíthetnél néhány szebb kiegészítőt otthonodba. Ehhez a munkához zavartalan egyedüllétre lesz szükséged, és egy kicsit el kell vonulnod ahhoz, hogy megtervezhesd, elképzelhesd munkád eredményét.

Forrás: [origo]Bika (április 21. - május 20.)
Sok munkád adódhat, életednek nagyon hangsúlyos területe lesz a munkahelyed. Nagyon sokat dolgozol, mégsem érzed magad leterheltnek, szinte észre sem veszed, hogyan telnek a napok. Mire észbe kapsz, már hétvége lehet, és nagyon elégedetten gondolhatsz arra, hogy mennyi mindent megteremtettél, megvalósítottál ezen a héten. Külön hasznod lehet abból, hogy munkád során több új kapcsolatot is köthetsz, olyan emberekkel találkozhatsz, akik nagyon rokonszenvesek neked, később a barátaiddá válhatnak. Azért arra ügyelj, hogy a barátságot ne keverd össze az üzlettel, munkával.

Forrás: [origo]Ikrek (május 21. - június 21.)
Érdekes és szokatlan ötletek juthatnak eszedbe. Ezek az új megközelítések munkáddal kapcsolatban kerülnek szóba, első ránézésre még te magad is meglehetősen különc gondolatoknak tartod majd őket. Mindenesetre érdemes átgondolnod őket alaposabban, és megvizsgálnod, hogy vajon mennyi az esélye annak, hogy gyakorlatban is megvalósíthatóak legyenek. Szerelmi kapcsolatodban elszabadulnak az érzelmek és a szenvedélyek, és ez azt jelenti, hogy szinte vibrál körülötted a levegő, ami nagyon vonzóvá tesz téged.

Forrás: [origo]Rák (június 22. - július 22.)
Olyan feszültségekkel kell szembenézned, amelyek alaposan felkavarják lelkedet, és nagyon mélyen érintenek. Munkahelyeden érnek a kellemetlen helyzetek, és ezek nagyon megbántják érzékeny lelkedet. Előfordulhat, hogy hibát találnak munkádban, és te ezt korántsem érzed jogosnak. Mivel nagyon érzékeny ember vagy, mégis elgondolkodhatsz azon, hogy vajon biztos-e, hogy a helyeden vagy, nem kellene-e változtatnod, neked való-e ez a munka. Egyszóval: túlságosan a lelkedre veszed a munkahelyi konfliktusokat.

Forrás: [origo]Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
A következő napokban több összetűzésed is lehet kedveseddel, házastársaddal, talán még gyermekeddel is. A vita hirtelen jön, felkészülni sem nagyon tudsz az esetleges konfliktushelyzetre. Nagyobb gond az, hogy most nincs erőd, és kedved sem, hogy megbeszéld az érintettel a nézeteltérést, és rendezd a kapcsolatot. Hiába közeledik hozzád a másik, nincs energiád arra, hogy leülj vele, és átbeszéljétek közös ügyeiteket. Így ott maradhat a szálka, hogy megbántottak, és a sérelmet sokáig őrizheted a lelkedben. S persze a másik fél sem érzi magát túl jól ettől.

Forrás: [origo]Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Reményeiden felül alakulhat a pénzügyi helyzeted. Ha azt fontolgatod, hogy pénzedet befekteted, akkor egészen jó nyereségeid lehetnek, bár egy kicsit várnod kell rá, tehát hosszabb távú befektetésben gondolkodj. Családi kapcsolataid már korántsem ennyire feszültség nélküliek. Lehet egy-két nézeteltérésed abból, hogy összetűzésbe kerülsz családtagjaiddal, méghozzá baráti kapcsolataid miatt. Lehet, hogy házastársadnak nem tetszenek barátaid, azok az emberek, akikkel szívesen töltöd el az idődet.

Forrás: [origo]Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Pénzügyi helyzeted ezen a héten nem egészen úgy alakul, ahogy szeretnéd. Ennek oka lehet, hogy olyan kiadásokkal találod szemben magadat, amelyekre nem számítottál, nem kalkuláltad be őket előre. A kiadások otthonod, családod területén jelennek meg, vagyis ez azt jelenti, hogy nem sok esélyed van arra, hogy elkerüld, vagy elhalaszd őket. A téma felveti azt a problémát is, hogy családod életét feszültségekkel terheli meg, vagyis könnyebben összevesztek, konfliktusba keveredtek, mint máskor. A józan gondolkodás ilyenkor nagy segítség, és az indulatok semmit sem segítenek.

Forrás: [origo]Skorpió (október 23. - november 21.)
Ezen a héten nagyon önérvényesítő módon viselkedsz, amit a fejedbe veszel, azt biztosan véghez is viszed. Környezetedben olyan véleményeket is hallhatsz a viselkedésedről, hogy túl erőszakos vagy makacs vagy. Valóban túlteng egy kissé benned a vágy, hogy minden elképzelésedet megvalósítsd, bár ezt korántsem bántóan teszed. Mindenesetre elképzelhető, hogy akad olyan ember, akinek "sok" ez a temperamentum, vagy pedig irigyel téged azért, hogy ki tudsz állni a saját elképzeléseidért, igazadért. Mások kedvéért azonban nem érdemes féket tenned ösztöneidre.

Forrás: [origo]Nyilas (november 22. - december 21.)
Pénzügyi vonalon kerülhetsz nehéz helyzetbe, amelynek oka az lehet, hogy túlságosan jószívű és jóhiszemű vagy másokkal. Barátaid megkereshetnek azzal, hogy adj nekik pénzt kölcsön vagy támogasd valamely céljukat anyagilag. Nagyon nagylelkű ember vagy, aki szeretne mindenkinek segíteni, csakhogy nem mindig számolsz azzal, hogy előre nem látott tényezők is befolyásolhatják az eseményeket. Előfordulhat, hogy barátod - bár vissza szeretné fizetni tartozását - mégis olyan helyzetbe kerül, amikor nem teheti ezt meg.

Forrás: [origo]Bak (december 22. - január 20.)
Magyon jó esélyeid vannak arra, hogy szívós kitartással, és nagy akaraterővel, rengeteg munkával feljebb kerülj munkahelyeden, a ranglétrán. Megvan hozzá az erőd és a küzdőszellemed is, azonban mégis bizonytalankodsz. Olyan lelkiállapotok keríthetnek a hatalmukba, amelyek belső bizonytalansággal járnak. Szokatlan ez a fajta lelkiállapot nálad, hiszen általában nagyon is tudod, hogy mit akarsz, sőt, a céljaidhoz vezető utat is alaposan eltervezed. Most azonban nem tudod, miként dönts, és nagyon tanácstalan lehetsz.

Forrás: [origo]Vízöntő (január 21. - február 19.)
Szexuális életed, vágyaid kerülnek életed középpontjába. Új kapcsolatokra, új, pezsdítő élményekre vágysz, és semmi kedved ahhoz, hogy beletörődj egy unalmas kapcsolat kényelmébe. Kétféle módon valósíthatod meg vágyaidat: vagy meglévő kapcsolatodat teszed színesebbé, vonzóbbá, vagy pedig házon kívül keresgélsz. Ha az utóbbit választod, akkor bőven lesz alkalmad arra, hogy partnert találj magadnak, hiszen kínálkoznak neked a vonzóbbnál vonzóbb partnerjelöltek.

Forrás: [origo]Halak (február 20. - március 20.)
Munkalyeden úgy érezheted, hogy végre beérik a gyümölcse rengeteg fáradozásodnak, és ha lehet, még nagyobb kedvvel dolgozol. Ez azt is jelenti, hogy rengeteg időt töltesz a munkahelyeden, következésképpen keveset látnak otthon. Kedvesed talán arra gondol, hogy ő már nem is fontos neked, és egy csöppnyi megértést sem tanúsít az iránt, hogy neked kötelezettségeid is vannak. Hiába viselkedsz nagyon türelmesen, úgy látszik, hogy a vita elkerülhetetlen, de azért próbáld meg minimálisra csökkenteni a konfliktust.