Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold együtt áll a Plútó bolygóval, ezért érdemes elgondolkodnunk saját vágyainkon, motivációinkon. Foglalkozzunk lelkünkkel, ebben az időszakban gyógyító folyamatokat indíthatunk el magasabb szintű énünk segítségével.
Vágólapra másolva!

Nagyon alkalmas az idő arra is, hogy elmélyüljünk a mágia, gyógyító erők, okkultizmus tanulmányozásában. Sok mindent meg fogunk érteni, és át fogunk érezni, ha ilyen témákkal foglalkozunk ebben az időszakban.

A Hold ma szextilben áll a Vénusszal is, így ebben az időszakban nyugodtabbak leszünk, lelki békénk helyreáll. Kedélyállapotunk nagyon jó lesz, ezzel párhuzamosan meredeken megemelkedik erotikus vonzerőnk. Azt sugározzuk magunkból, hogy nagyon nőiesek vagyunk, és készen állunk a szerelemre. A ma induló kapcsolatok magukban hordozzák a mély, igaz szerelmet, odaadást. Igazán különleges kapcsolat alakulhat ki két ember között a mai napon.

Kapcsolatainkban barátságos légkör uralkodik, gyöngéd, simulékony megnyilvánulásokat tapasztalhatunk partnerünk részéről. Szeretetteljes, biztonságos légkörben lehet részünk, élvezzük, töltődjünk fel melegében. Bár a Plútó bolygó felkavarja érzékeinket, de ez is nagyon kellemes lehet, ha állandó partnerünkkel, szenvedélyes szexualitásban éljük meg.

A Hold ma szextilben áll a Merkúrral és az Uránusszal is, ezért nagyon nyitottak leszünk, új információkra és ismeretségekre. Késő este a Hold-Jupiter kvadrát már érezteti a hatását, s ez vizesedési problémákat idézhet elő szervezetünkben.

A Hold még a Nyilasban jár, főleg ülőmunkát végzők vagy rossz fekhelyen alvóknál jelentkezhet reggel derékfájdalom. Bármennyire is fáj az első néhány percig, ennek legjobb orvossága a reggeli torna. Egészségügyi vonatkozásaiban a csípőtájat, a medencecsontot, valamint a fizikai testet és az érzékszerveket érinti az átvonuló Hold. Ez a nap lehetőséget ad arra, hogy ezekre a szervekre figyeljünk, erősítsük, illetve kényeztessük őket. Ha lehetőségünk van választani, ezeken a napokon kerüljük el e testrészekre vonatkozó sebészeti beavatkozásokat.