Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
A mai nap alkalmas lehet arra, hogy hosszabb távú terveinket átgondoljuk, és hosszútávú célokat tűzzünk ki magunk elé. Nyugtalanok leszünk, bár ez nem zavaró, és izgalmakra vágyunk.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold szextilben áll a Merkúrral és az Uránusszal is. A konstelláció izgalomba hoz, és nyitottá tesz az új élmények és eszmék iránt. Barátainkat, hozzátartozóinkat felpiszkálhatjuk egy jó kis botrány reményében. Új barátokra tehetünk szert, vagy valamelyik régi ismerősünk újra feltűnik a színen. Izgalmas hírekhez vagy lehetőségekhez juthatunk egy barátunk révén.

Késő este már érezhetjük a Hold - Jupiter kvadrát hatásait, bár a konstelláció még nem egzakt. Ez a bolygóállás vizesedési problémákat idézhet elő a szervezetben. Akinek erre hajlama van, előzze meg a bajt egy kiadós csalántea-kúrával.

Azok is rosszabbul fogják magukat érezni, akiknek krónikus hólyaghurutjuk van, vagy felfázásra hajlamosabbak. Mielőtt antibiotikumos kezelésbe kezdenénk, próbálkozzunk meg azzal a megoldással, hogy napi 3-4 liter folyadékkal "kimossuk" szervezetünkből a kórokozókat. A kakukkfűnek remek antibiotikus hatása van, így a gyógyszerszedés előtt érdemes ebből teát fogyasztani, így talán természetes úton is kezelhetjük a bajt.

Reggel a Hold, belép a Bak csillagjegybe. Reggel nehezen ébredünk, minden lassabban megy, szánjunk egy kicsit több időt a készülődésre és munkába menet az utazásra. Csontjainkat, térdeinket, izületeinket óvjuk, ez a nap nem a legalkalmasabb arra, hogy erőteljes sportolásra szánjuk rá magunkat.

Emellett ez a nap mindenféle bőrápolásra is nagyon alkalmas. Érdemes tehát szabadidőnkben inkább visszavonulni és bőrünk, hajunk, körmeink állapotára koncentrálni. Ilyenkor kedvező hatásúak a haj- és arcpakolások.