Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
A mai napon érdemes elgondolkodnunk azon, hogy nagyobb léptékű terveinket milyen kisebb állomásokon keresztül fogjuk elérni. Vagyis, hogy milyen apró részleteket igényel a nagy egész.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold kvadrátban áll a Plútóval, ezért különösen délelőtt lehet ránk nagyon jellemző az indulatosság, robbanékonyság. Most különös érzékkel találjuk meg egymás gyenge pontját, szinte sebészi pontossággal tapintjuk ki a másik ember legfájóbb témáját. Ezért a válasz sem marad el: számítsunk arra, hogy "belenyúlunk a darázsfészekbe".

Este azonban a Hold - Szaturnusz szextil hatására már sokkal józanabbul látjuk a dolgokat, és rájöhetünk, hogy milyen motivációk, mély mozgatórugók működtek bennünk, amikor megbántottunk másokat, és fájdalmat okoztunk a környezetünkben élő embereknek. Ez az a pillanat, amikor fel kellene emelnünk a telefont, s elnézést kellene kérnünk az érintettektől.

A Hold még a Szűzben jár. A Szűz napjainak különleges ereje az emésztőszerveken válik észrevehetővé. Éppen az érzékeny embereknek támadnak ilyenkor gyakran emésztési problémáik. A megfelelő segítő étrend különösen ajánlott ezekben a napokban, legalábbis a zsíros vagy nehéz ételekről érdemes lemondani.

Szellemi szinten érdemes lenne azon elgondolkodni, hogy vajon "mit nem vesz be a gyomrunk". Jó tudni, hogy a Szűz napokon vágott haj tovább megőrzi szépségét és formáját, a most készített dauer szép hullámokat ad, és a hajfestés is sokáig tartós marad.