Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold együtt áll az Uránusz bolygóval. Ezért nagyon kíváncsiak, érdeklődőek leszünk. Szívesen hallunk új információkat, vagy nagy kedvvel kötünk új ismeretségeket, esetleg barátságokat.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold trigonban áll a Nappal. Ennek hatására sikeresen megélhetjük női-férfi szerepeinket. Kiegyensúlyozott lesz a kapcsolat saját női- és férfi részünk között. Próbáljuk meg kreatívan kihasználni, hogy a mai napon könnyedén kapcsolatba kerülhetünk saját animánkkal/animusunkkal. Ha ez a kapcsolat harmonizálódik a mindennapi életben is, akkor óriási mértékben megnövekedhet problémamegoldó képességünk, hiszen olyan képességeinkhez férhetünk hozzá, amelyek eddig rejtve voltak saját magunk előtt, bennünk szunnyadtak.

Kellemes, konfliktusoktól mentes, egyetértésben töltött nap várható, olyan, amikor minden a helyén van, nem bosszantjuk egymást feleslegesen. Szüleinkkel kapcsolatban is harmónia uralkodik bennünk, most igazán békében, hálásan gondolunk rájuk, negatív érzések nélkül.

Ma a Hold a Halak csillagjegyben tartózkodik, ami egészségünk tekintetében a lábakat érinti. A Hold-Merkúr trigon alkalmat ad arra, hogy érzelmeinket közöljük másokkal, de sajnos délután már korántsem a kellemes együttlété az időszak. Ekkor a Hold kvadrátba kerül a Plútóval, amely konstelláció indulatokat szabadít fel a lelkünkben.

Reggel a Hold belép a Halak csillagjegybe, ami egészségügyi vonatkozásaiban a sarkakat, lábujjakat, lábfejet valamint az idegrendszert érinti. Az ezeken a napokon alkalmazott reflexzóna masszázs, pihentetően, méregtelenítően hat a szervezetre. Étrendünkben a nagy víztartalmú élelmiszerek fogyasztása ajánlott. Nagyon jót tehet, ha ma friss, oxigén dús levegőre megyünk, mivel a vérben lévő szállítórendszer is a Halak csillagjegyet érinti. Ezért idegrendszerünket, szervezetünket a mai napon frissíti fel a legjobban a friss, erdei levegő.

A mai napon érdemes bármilyen vizes foglalatosságot űzni, ilyen hétköznapi teendő például a mosás, vagy a növények öntözése.