Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A nap egy Hold-Merkúr trigonnal indul, és mi lenne jobb alkalom arra, hogy közöljük a számunkra fontos emberekkel, hogy nagyon kedvesek a szívünknek. Ezt a legjobb, ha már a reggeli órákban megtesszük, s így sokkal jobb hangulatú lehet az egész napunk.
Vágólapra másolva!

Sajnos délután már korántsem ilyen jó a kedélyállapotunk, ugyanis a Hold kvadrátba kerül a Plútó bolygóval. Eluralkodhatnak rajtunk az indulatok, s nagyon érzékenyen reagálunk minden olyan kis szokásra, amelyet bosszantónak találunk a körülöttünk élő emberek viselkedésében. Családtagjainkba kis apróságok miatt köthetünk bele, amelyek aztán nagy jelentőséget kapnak a szemünkben. Sajnos, már késő bánkódni, ha jól összevesztünk a kis semmiségeken.

A Hold - Nap quincunx vitákat hozhat nekünk párkapcsolatunkban, míg a Hold-Jupiter szembenállás adás-elfogadási konfliktusokat teremt életünkben.

A Hold még mindig a Halakban tartózkodik, ami különösen a lábakat érinti. Lábaink ápolásáról, "kényeztetéséről" általában éppúgy megfeledkezünk, mint a kezeinkről. Ma ajánlott illóolaj tartalmú lábfürdőt venni. Az illóolajok a bőrön át felszívódva a szervezet különböző helyein fejtik ki hatásukat. Az illóolajokat remekül helyettesíthetik a gyógynövények is. Erre a célra talán a kamillát ajánlanám legszívesebben. Gyulladáscsökkentő hatása miatt az egész testre nagyon megfelelő.