Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A nap egy Hold-Jupiter szextillel indul, éljünk a kedvező lehetőséggel, rendezzük vitás ügyeinket, elmérgesedett kapcsolatinkat. Sokkal megértőbben fogunk egymás felé fordulni. Sokkal nagyobb lesz az elfogadási hajlam az emberekben, így ez a konstelláció kibékülések megkezdésére is alkalmas lehet.
Vágólapra másolva!

Délután a Hold szextilben áll a Marssal és a Neptunusszal is. Ez a fényszög arra is alkalmas nekünk, hogy szelíd módon befolyásoljunk másokat. Ez azt jelenti, hogy nem erővel, hanem, inkább ködösítünk, s egy kissé félrevezetünk másokat céljaink érdekében.

A Hold ma együtt áll a Plútó bolygóval, ám támadottan a Vénusz által, ami a színtiszta szexualitást hozza be életünkbe, "körítések nélkül". Az esti Hold quincunx Szaturnusz fényszög nehézkességet, fáradtságot hozhat nekünk.

A Hold már a Nyilas jegyében tartózkodik, egészségügyi vonatkozásaiban a csípőtájat, a medencecsontot, valamint a fizikai testet és az érzékszerveket érinti az átvonuló Hold. Ez a két és fél nap lehetőséget ad arra, hogy ezekre a szervekre figyeljünk, erősítsük, illetve kényeztessük őket.