Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold szextilben áll a Szaturnusz bolygóval. Nagyon komolyan éljük meg érzéseinket, vágyunk az érzelmi biztonságra, stabil párkapcsolatra, kiszámítható reakciókra partnerünk részéről. Talán kicsit jobban meglátjuk ma a valóságot saját magunkkal kapcsolatban, és a másikat is teljes valójában szemlélhetjük.
Vágólapra másolva!

Este a Hold együtt áll a Jupiterrel, ám támadottan az Uránusz által. A mai napon szeretet-igényünket nem biztos, hogy ki tudják elégíteni a környezetünkben élő emberek. Ugyanez fordítva is igaz, talán több odafigyelést várnak el tőlünk, mint amit mi nyújtani tudunk jelen állapotunkban. Nagylelkűek és adakozók kívánunk lenni embertársaink irányába, de ha ezt ki akarják kényszeríteni belőlünk, mereven ellenállunk.

Kis toleranciával, odafordulással talán megelőzhetjük a nagyobb vitákat, bár ezeknek a kirobbanása nagyon is valószínű, hiszen az Uránusz éppen ezen dolgozik. Testi szinten ez a bolygóállás vizesedési problémákat idézhet elő a szervezetben. Akinek erre hajlama van, előzze meg a bajt egy kiadós csalántea-kúrával. Azok is rosszabbul fogják magukat érezni, akiknek krónikus hólyaghurutjuk van, vagy felfázásra hajlamosabbak. Mielőtt antibiotikumos kezelésbe kezdenénk, próbálkozzunk meg azzal a megoldással, hogy napi 3-4 liter folyadékkal kimossuk szervezetünkből a kórokozókat. A kakukkfűnek remek antibiotikus hatása van, így a gyógyszerszedés előtt érdemes ebből teát fogyasztani, így talán természetes úton is kezelhetjük a bajt.

A nap első felében a Hold még a Szűz csillagjegyben halad, tehát emésztőszerveink kerülnek előtérbe. Délután azonban belép a Mérleg csillagjegybe, így egészségünk tekintetében veséink kerülnek előtérbe. Máskor is nagyon fontos a megfelelő folyadékmennyiség elfogyasztása, hiszen ennek hiányában számos problémánk lehet veséinkkel. A mai napon fektessünk erre nagyobb hangsúlyt. Hajlamosak vagyunk elfelejteni a napi robot során, hogy milyen nagy szükségünk van a folyadékra.