Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold kvadrátban áll a Plútó bolygóval. Ha eddig megpróbáltuk érzelmeinket elrejteni, vagy nem venni róluk tudomást, akkor azok most a Hold-Plútó kvadrát hatására  ellenállhatatlan erővel fognak a felszínre törni, leküzdhetetlen, oktalan vágyak vagy kirobbanó érzelmi összetűzések formájában.
Vágólapra másolva!

A legjobb módja az ilyen intenzív érzelmi energiák kezelésének, ha többé nem hunyunk szemet fölöttük, és őszintén szembenézünk velük. Ne riadjunk vissza az őszinte önvizsgálattól.

A Hold a Szűz csillagjegyben halad. A Szűz napokon gyakran elfordulhat velünk székrekedés, vagy éppen az ellenkezője a hasmenés. Ez a probléma emésztőrendszerünk érzékenységéből adódhat. A székrekedés panaszain könnyen segíthet, ha reggeli előtt megiszunk egy pohár langyos vizet. Ha hasunkat megmasszírozzuk egy kicsit - mindig jobbról balra haladva, hiszen a vastagbélben ez az étel természetes útja -, sokat segíthetünk a problémán. Ruházatunk sárga színe is feloldhatja a panasz súlyosságát.

A hasmenésre hajlamos emberek viszont ne túl gyakran viseljenek sárga ruházatot. A túl fűszeres ételeket, pedig mindig kerüljék el. Szellemi szinten, pedig gondolkodjunk el azon, hogy vajon mitől szeretnénk minél előbb megszabadulni.

A mai napon érdemes olyan feladatokat választanunk, amelyek a részletekkel függenek össze. Most remekül átlátjuk, hogy milyen kis lépéseken keresztül kellene egy nagyobb célt megvalósítanunk. Igazán alkalmas arra az idő, hogy nagyobb volumenű terveink részletein dolgozzunk.