Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold belép a Mérleg csillagjegybe, ami egészségügyi vonatkozásaiban a vese és húgy utak területét érinti. A Hold Uránusz quincunx nagy szabadságigénnyel ruház fel minket, nem nagyon bírjuk a kötöttségeket. A Hold - Vénusz szextil pedig rendkívül kellemes estét szavatol nekünk, - feltéve, ha van hozzá megfelelő társaságunk.
Vágólapra másolva!

A Hold belép a Mérleg csillagjegybe, ami egészségügyi vonatkozásaiban a vese, a húgy utak területét érinti. A kínai filozófia szerint a vesékben tárolódik a velünk született energia, mely egész életünkön átkísér. Ez az időszak alkalmas a bioenergetikai kezelésekre, mint pl. prananadi univerzális energia, reiki, szellemsebészet, stb. Könnyebben felvehetjük a kapcsolatot szellemi vezetőinkkel, segítőinkkel is. A Mérleg energia semleges, így van egy kis bizonytalanság a levegőben. A mai nap színe a narancssárga, így ha harmóniában szeretnénk lenni a nappal, viseljünk ilyen ruhát.

Érdemes ma közös programokat szerveznünk, barátainkkal, illetve a nekünk fontos emberekkel. Egyvalami azért rányomhatja a bélyegét a hangulatra: ha valaki túl mélyen kezdi firtatni majd saját lelki mélységeit, vagy a mi lelkivilágunkra tesz megjegyzéseket.

Ma a Hold quincunxban áll az Uránusz bolygóval. Ez azt jelentheti számunkra, hogy fojtogatónak érezhetjük családi, érzelmi elkötelezettségeinket. Dúl bennünk a szabadságvágy, ez, pedig ahhoz vezethet, hogy az arra hajlamosabbak ezen a napon könnyebben mennek bele "illegális" kapcsolatokba. Ha lehet, mérlegeljük, hogy megéri-e a kockázatot, amit kapunk egy ilyen kapcsolattól.

Késő este érezhetjük a Hold - Vénusz szextil hatását, ami azt jelenti, hogy kedvesen fordulunk párunk felé, eltölt minket az iránti érzett szeretet, s persze erotikus értelemben is nagy hatással van ránk, bár ez az erotika inkább a romantikus, szelíd és gyengéd oldala a szexualitásnak, hiányzik belőle a vadság, s nem annyira jellemzően temperamentumos érzelem.