Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
Még hat napig tart a fogyó hold periódusa, érdemes tehát odafigyelnünk néhány dologra. A fogyó holdnál végzett méregtelenítés a következő két hétben hat a leginkább. Szervezetünk méregtelenítésére nagyon jó módszer, ha csalánnal végzünk egy méregtelenítő kúrát. Így ebben az időszakban jó hatással bír, ha minél több csalánteát iszunk.
Vágólapra másolva!

A másik nagyon jó módszer, hogy megszabaduljunk a szervezetünknek fölösleges, és káros anyagoktól: a talpmasszázs. A mai napon kezdett fogyókúrák talán sikeresebbek, mint máskor, csak vigyázzunk arra, hogy kitartásunk is megmaradjon a kúra során.

Ma a Hold kvadrátban áll a Merkúr bolygóval, valamint az Uránusszal is. Ezért nem tudjuk mások felé megfelelően tálalni közlendőnket, gondolatainkat. Emellett fojtogatónak érezhetjük családi, érzelmi elkötelezettségeinket. Dúl bennünk a szabadságvágy, ez pedig ahhoz vezethet, hogy az arra hajlamosabbak ezen a napon könnyebben mennek bele illegális kapcsolatokba. Ha lehet, mérlegeljük, hogy megéri-e a kockázatot, amit kapunk egy ilyen kapcsolattól.

A Hold belép az Ikrek csillagjegybe. Végtagjainkat óvjuk, lehetőség szerint vigyázzunk a konyhai munkálatok során. A barkácsolást is nyugodtan elhalaszthatjuk máskorra. Kezeinket kényeztessük kamillás krémekkel, gyógyító kamillás pakolást is tehetünk rá. Ezen a napon kezünk duplán meghálálja a gondoskodást.

A mai napon érdemes takarítással, lakásunk rendezésével foglalkoznunk, s a legjobb, ha ezt összekötjük egy kiadós szellőztetéssel.