Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Ha eddig megpróbáltuk érzelmeinket elrejteni, vagy nem venni róluk tudomást, akkor azok most - a délutáni Hold-Plútó kvadrát hatására -, ellenállhatatlan erővel fognak a felszínre törni, leküzdhetetlen, oktalan vágyak vagy kirobbanó érzelmi összetűzések formájában. A legjobb módja az ilyen intenzív érzelmi energiák kezelésének, ha többé nem hunyunk szemet fölöttük, és őszintén szembenézünk velük. Ne riadjunk vissza az őszinte önvizsgálattól.

Tekintettel arra, hogy tárgyilagosságunk nem áll éppen a helyzet magaslatán, ma este nem a legalkalmasabb a pillanat a világos, egyértelmű kommunikációra (Hold kvadrát Merkúr). Hangulataink és érzelmeink szinte percről percre váltakoznak, és ezt valahogyan ki kell tudnunk fejezni. Tegyük hát meg, de készüljünk fel arra, hogy hagyjuk a többieket is szóhoz jutni. Valljuk be nyíltan és becsületesen, hogy érzéseink és egyes nézeteink épp most változáson, kiigazításon mennek keresztül.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

HarmoNet