Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Vigyázzunk, nehogy olyasmit tegyünk, amit rögtön meg is bánunk. Előfordulhatnak váratlan események vagy lelki változások, amelyek érzelmileg felkavarnak bennünket. Hangulatemberré válhatunk, váratlan kilengésekkel egyik érzelmi végletből a másikba. Akár boldogok, akár szomorúak vagyunk - ismét érezni fogunk. Ez egy fontos feltétele teljes emberi mivoltunknak, hisz nem robotok vagyunk.

A Vízöntőhöz a mirigyrendszer is kapcsolódik, mely a szervezet működéséhez szükséges hormonokat termeli. A szervezet működési rendszerében 21-23 óra között van a mirigyrendszer regenerálódásának ideje. Ezért fontos lenne mindenkinek, hogy ekkor már aludjon, ahhoz, hogy másnap ne legyen ideges, ingerült, fáradt, szétszórt.

Este a Hold trigont alkot a Nappal, nyugodt, békés, kiegyensúlyozott lelkiállapotba kerülünk, összehangolódunk a környező világgal. Ez kisugárzik mindenfelé, és különösen intim kapcsolatainkban érezteti jótékony hatását.

Érzelmeink és értelmünk egyensúlyba kerülnek. Most tekintsük át a magunk mögött hagyott bizonyára zűrös, feszültséggel terhes időszakot, mely tanulásunkat és önismeretünket szolgálta. Most elsimíthatunk minden feszültséget. Forduljunk befelé, hogy jobban megértsük önmagunkat, és nézzünk körül, hogy másokat is hozzásegítsünk önmaguk megértéséhez. Ha ma egy új kapcsolat kezdődik, az később fontossá válhat számunkra.

Pénteki horoszkóp

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

HarmoNet