Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A hajnali órákban a Hold szembenáll a Jupiterrel, nagylelkűek és adakozóak kívánunk lenni embertársainkkal, de ha ezt ki akarják belőlünk kényszeríteni, mereven ellenállunk. Ha mások bármilyen módon megpróbálják korlátozni vagy kurtítani személyes szabadságunkat, lázadni fogunk. Vitákra, összetűzésekre kerülhet sor. Egyszerűn nem akarjuk, hogy bárki megmondja nekünk, mit tegyünk. Ha viszont békén hagynak bennünket, nagyobb áldozatra leszünk képesek, mint ami elvárható lenne tőlünk.

A Vénusz ma trigonba kerül a Plútóval, és néhány napig még érezni is fogjuk kellemes hatását. Szerelmi érzéseink és szexuális étvágyunk megnő, megerősödik, és ezt könnyedén ki is tudjuk fejezni. Kapcsolatunk új mélységei tárulhatnak fel előttünk. Egy új kapcsolat is "levehet a lábunkról", amelyben mindkettőnket meglephet az érzelmek hevessége. Bármely most kezdődő kapcsolat tűzvészként terjed szét bennünk, legjobb azonban, ha hagyjuk kissé lehűlni a dolgokat, mielőtt végleg elköteleznénk magunkat.

Kreativitásunk felerősödik és elmélyül, amit most csinálunk, az jó ideig alapvető hatással lesz életünkre. Megkaphatjuk az elismerést is, amire vágytunk.

Keddi horoszkóp

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

HarmoNet