Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Nem tűrünk el semmilyen beleszólást, és nem viseljük el senki elvárásait, különösen érzelmi téren. Még szokásos kötelességeinknek sem kívánunk eleget tenni. Az izgalmak iránti igényünk végletes, érzelmeink összezavarodnak. Természetesen mindez vitákat eredményez, és akár kapcsolataink megszakításához is vezethet. Tartózkodjunk a kapásból meghozott döntésektől. Ez egy rövid ideig tartó tranzit, és a most levont következtetések egy-kettőre nevetségessé válhatnak.

Ha ezen a két napon pihenésre nyílik lehetőség, egy fenyőerdős sétát jó lenne beiktatni. A fenyőerdő tiszta, fűszeres kellemes illata az egész szervezetre, idegrendszerre, közérzetre jótékonyan hat. Ha ezeken a napokon locsoljuk őket, növényeink meghálálják a gondoskodást.

A Merkúr trigon Neptunusz hatására ma nem igazán kívánjuk praktikus dolgokra fecsérelni drága időnket. Sokkal fogékonyabbak vagyunk mások hangulataira, remek alkalom bensőséges eszmecserékre. Nyugodtan adjuk át magunkat szárnyaló fantáziánk világának. Lényeg az, hogy most lazítsunk, és élvezzük ki ezt a pillanatot. Ráérünk holnap is tüzetesen megvizsgálni azt, amit ma megálmodunk. Tanulmányok szempontjából a spirituális és okkult tárgyak éppoly jó választás, mint a vallás, művészetek, zene vagy költészet. Most sokkal mélyebben fogjuk látni őket, mint általában.

De vigyázat, a Vénusz mától oppozícióba kerül a Neptunusszal, ennek hatására hajlamosak leszünk másokat kicsit túlidealizálni. Legyünk óvatosak. Próbáljuk meg emlékezetünkbe vésni, hogy mindannyian "csak" emberek vagyunk. Nem kellene a kapcsolatban betöltött szerepünket sem idealizálnunk, nemcsak mi vagyunk, akik adunk benne. Kerüljük el a mártíromkodás csapdáját. Egy most kezdődő új, kapcsolat csodálatosnak ígérkezhet, de tartsuk nyitva a szemünket, és ne kötelezzük el magunkat egyből. Fennáll a szándékos vagy éppen véletlen megtévesztés lehetősége.

Pénteki horoszkóp

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

HarmoNet