Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A Szűz Hold napjainak hatása az emésztőszerveken válik észrevehetővé. Éppen az érzékeny embereknek támadnak ilyenkor gyakran emésztési problémáik. A megfelelő segítő étrend különösen ajánlott ezekben a napokban, legalábbis a zsíros vagy nehéz ételekről érdemes lemondani.

A Nap ma trigonba kerül az Uránusszal, élénkek, izgatottak lehetünk, és ha nem azzal töltjük a napot, hogy újdonságokra törekedjünk, akkor rengeteg uránuszi energiát fecsérlünk el. Energikusak és fáradhatatlanok lehetünk, kerekedjünk hát fel, és csináljunk valami újat és izgalmasat! Minden szóba jöhet, ami izgalmas és érdekes élményeket ígér, viszont ki fogunk akadni, ha valamit most kényszerűen be kell magolnunk, vagy rutinfeladatokra kell koncentrálnunk.

A Hold szextilbe kerül a Vénusszal, jól és kellemesen érezzük magunkat, vidámak, derűsek vagyunk, és harmonikusnak éljük meg a világot. Remek alkalom vendégek fogadására, élvezzük a társaságot és az otthoni környezetünket. De elmehetünk szórakozni máshová is.

A szerelmi kapcsolatok általában most simán alakulnak.

A Hold-Merkúr trigon hatására ma nagyon is tisztában leszünk érzéseinkkel, és könnyedén ki is tudjuk fejezni őket, miközben logikai képességeinken sem esik csorba, ami rendkívül hasznos egyensúlyt teremt. Képesek leszünk értelmes döntéseket hozni, szinte bármely téren. Remek alkalom arra, hogy megosszuk gyengéd érzelmeinket szeretteinkkel, barátainkkal, családtagjainkkal. Könnyen teremtünk kapcsolatokat, és érzelmi támaszai lehetünk másoknak.

A Hold-Neptunusz trigon ösztönzőleg hat képzeletvilágunkra vagy pszichikus és kreatív képességeinkre. Használjuk ki az alkalmat. Rendkívül együttérzőek vagyunk másokkal, és segíteni akarunk nekik, amennyire csak tudunk. Álmodozással kívánjuk tölteni a napot, szabadon engedve szárnyaló fantáziánkat. Pszichikailag fogékonnyá válhatunk, ami felkelti érdeklődésünket életünk ezen oldala iránt.

Hétfői horoszkóp

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

HarmoNet