Heti horoszkóp 2002. június 18-tól 24-ig

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Kos (03. 21. - 04. 20.)
Időd nagy részét most társas érintkezéssel töltöd. Jó kommunikációs készségednek köszönhetően ez egy kedvező időszaknak ígérkezik mindenféle üzleti ügyek és tárgyalások lebonyolítására. A rutinfeladatok elvégzése szintén menni fog. Ebben az időszakban légy minél aktívabb és törekedj arra, hogy sok különböző emberrel kerülhess kapcsolatba. Ne felejtsd el, hogy milyen nagy ereje lehet a gondolatoknak a jövő formálásában, és igyekezz rendszerezni elképzeléseidet.


Bika (04. 21. - 05. 20.)
Kommunikáció, tárgyalások, üzleti ügyek, közlekedés vagy hosszabb utak megkezdése szempontjából épp oly kedvező időszak, mint elmélyült eszmecserék folytatására. Remekül tudsz az aprólékos részletekkel is foglalkozni, és most megbeszélheted problémáidat is kollégáiddal vagy főnökeiddel. Ha könnyen tudsz irányt változtatni, és figyelmesebben nézel körül, akkor megláthatod a részleteket is. Ez segít a tisztánlátásban, ami mindenképp pozitív fejleményekhez vezet.


Ikrek (05. 21. - 06. 21.)
Annyira túlteng benned a közlésvágy, hogy alig engedsz másokat szóhoz jutni. Próbáld lassítani a tempót, és inkább figyelj, ez többet hozhat a konyhára. Ez a hét kiváló alkalmat biztosít a világos párbeszédre, megállapodások, szerződések megfogalmazására vagy ügyvédekkel, illetve más szakértőkkel való konzultációkra. Kiváló időszak a szerződéskötésekre vagy társulások létrehozására. A haszon kölcsönös lesz. Bízzál magadban és saját ítélőképességedben.


Rák (06. 22. - 07. 22.)
Itt az ideje, hogy tervezgess, kigondold a dolgokat. Alkalmas időszak tárgyalások folytatására vagy a régóta felhalmozódott papírmunkák és egyéb apróságok elintézésére, amivel máskor nem szívesen szoktál bíbelődni. A kommunikáció most remekül megy, ha eddig vonakodtál előhozakodni valamilyen témával, itt az ideje, hogy megtedd. Minden olyan utazás most hasznodra válna, melynek célja a tanulás vagy kikapcsolódás, vagy a kettő összekötve.


Oroszlán (07. 23. - 08. 22.)
Most megvalósíthatod terveidet, és világossá teheted álláspontodat mások előtt. Csak ne felejtsd el meghallgatni az ő véleményüket is, és tényleg vedd is figyelembe azokat. Ne akadj fenn jelentéktelen apróságokon, és akkor nagyon hatékony lehet a heted. Elegendő energiával rendelkezel a kemény és szorgalmas munkához, de csak olyan feladatokra vállalkozz, amelyhez személyesen és érzelmileg is kötődni tudsz. Próbáld megkeresni mindenben a belső értékeket.


Szűz (08. 23. - 09. 23.)
Tárgyalásokra nem éppen a legalkalmasabb időszak, főleg azért mert gondolkodásodban hajlamos vagy a túlzott szubjektivitásra. Próbáld megőrizni pártatlanságodat, és maradj nyitott mások véleményére és elképzeléseire. Ha nagyon igyekszel, most függetlenítheted magad minden dogmától, beléd sulykolt felfogástól, és mások elvárásaitól, félelmeitől is. Próbálj egérutat nyerni, ha most kellene fontos döntéseket hoznod, mert lehet, hogy utólag módosítani vagy változtatni kellene rajtuk.


Mérleg (09. 24. - 10. 23.)
Most előrébb léphetsz szakmádban vagy hivatásodban, és elismerésben részesülhetsz. Kétségtelen, hogy jól alakulnak a dolgaid, amíg nem próbálod olyasmivel megetetni a többieket, ami nem is te vagy. Most a teljes őszinteség jelent belépőjegyet a sikerhez. Maradj hű önmagadhoz, mindenféle parádézás vagy pózolás nélkül. Bárminek a hamissága hosszú távon csak megbosszulná magát. Kritikus szemmel tekints magadra, és nézd meg, hogy azon az úton jársz-e, amerre valóban menni akarsz.


Skorpió (10. 24. - 11. 22.)
Harmonikusabbnak tűnik szeretteidhez fűződő viszonyod főleg azért, mert saját magaddal is jóban vagy. Kedved támadhat környezeted csinosítására, de gondolj a gyakorlatias szempontokra is, és ne lőj túl a célon. Mindazonáltal most jól ki tudod fejezni érzelemvilágodat otthonod külalakjában. A héten anyagi haszonra vagy más előnyre is szert tehetsz ingatlanok révén. De lehet, hogy egyszerűen csak maradéktalanul kiélvezed otthonod harmóniáját.


Nyilas (11. 23. - 12. 21.)
Itt az ideje, hogy körbenézzél saját házad táján. Bizony nem jutott túl sok idő a háztartásra, ezt nem ártana bepótolni. Családodnak is kellemes pillanatokat szerezhetsz azzal, ha leveszed ezeket a terheket a vállukról, és majd a dolgos órák után egy rég nem látott videó filmet is megnézhettek együtt. Jó időszak ez arra, hogy együtt légy velük, és tisztázd az esetleges problémákat, rengeteget fogsz tanulni belőlük. Családtagjaidtól jótékony támogatást kaphatsz.


Bak (12. 22. - 01. 20.)
Számottevő energiával rendelkezel, és fegyelmezetten törekszel minél több feladatod elvégzésére. Így is adódhatnak azonban konfliktusok, ha nem kapod meg azt a bizalmat, amelyet érzésed szerint megérdemelnél, vagy ha beosztottaid nem kapják meg ugyanezt tőled. Csalódottságodat igyekezz konstruktív módon feldolgozni, segíthet a kemény, fizikai munka éppúgy, mint problémáid megbeszélése és együttes feldolgozása azokkal, akik a csalódást okozták.


Vízöntő (01. 21. - 02. 19.)
Igyekezz minél több ismeretséget kialakítani. Ebben az időszakban jobban kellene figyelned munkahelyi kapcsolataidra, és talán érdemes lenne olyan állást választani, ami által sokat kell emberekkel találkoznod; ami jelentheti az üzleti utazásokat is, vagy azt, hogy részt veszel társas összejöveteleken és eljársz szórakozni. Olyan munkát végezz inkább, ami személyekkel és nem pedig tárgyakkal kapcsolatos, és igyekezz elsajátítani a diplomácia művészetét.


Halak (02. 20. - 03. 20.)
Önérvényesítési mutatód nullával egyenlő. Lehet, hogy nehéz találkozásokon kell most átesned, de ez segíteni fog tiszta vizet önteni a pohárba, és felszínre hozni bármely háttérben lapuló problémát. Átmeneti problémáknak ne tulajdoníts a szükségesnél nagyobb jelentőséget, minél kevesebbet rágódsz rajtuk, annál könnyebben meg tudod őket oldani. Ne feledd: a problémák csak rávilágítanak, hová kell energiáidat koncentrálni, hogy több önbizalomra tehess szert.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

HarmoNet