Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Fejezzük ki érzéseinket, de ne feledkezünk meg értelmünkről sem. Ha megfigyeljük reakcióinkat, minden bizonnyal tájékozottabbak leszünk érzelmeink felől és gazdag tapasztalatokban, élményekben lehet részünk. Szexuális kapcsolatunk hevessé válik, mert képesek vagyunk a mélységeibe hatolni. Érzelmeink és érzékenységünk annyira felfokozódik, hogy ma tényleg eggyé válhatunk párunkkal.

Az Oroszlán jegyébe lépő Hold egészségügyi vonatkozásaiban a szívet, a vérkeringést, a hátat, a gerincoszlopot, valamint a fizikai testet és az érzékszerveket érinti az átvonuló Hold. Ez a két nap lehetőséget ad arra, hogy ezekre a szerveinkre figyelünk, erősítsük, illetve tisztítsuk.

A Hold szextil Szaturnusz hatására a délelőtti órákban talán szívesebben lennénk egyedül, de társaságban is csak komoly beszélgetéseket folytatunk. Nyugodt, elmélyült, józan lelkiállapotban lehetünk, de nem lehangoltak. Családunk és szüleink jelentőségteljessé válhatnak számunkra, és ezek a kapcsolatok ilyenkor segítőkészek és hasznosak lehetnek.

Délután a Nap-Hold szextil hatására belsőleg és külsőleg egyaránt harmonikus állapotba kerülünk, és ez életünk minden területén éreztetni fogja kedvező hatásait, különösen kapcsolataink lesznek nyugodtak és kellemesek. Új barátokra találhatunk, egyikükkel a végén talán még szerelmi viszony is kikerekedhet. A szokásosnál könnyebbnek találjuk az esetleges személyes vagy társkapcsolati problémák rendezését, és ennek most el is jött az ideje.

Késő este azonban, amikor a Hold ma szembekerül az Uránusszal, mindennek ellenszegülünk, és mindenkivel szembeszállunk, aki korlátozni merészel bennünket. Idegessé, izgatottá válunk, és érzelmileg megrázó meglepetésekben lehet részünk. Következtetéseink könnyen tévesnek bizonyulhatnak, ezért jobb, ha most nem hozunk végleges döntéseket társkapcsolati kérdésekben.

Pénteki horoszkóp

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

HarmoNet