Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Főleg olyanokkal keressük a kapcsolatot, akik iránt mély érzelmeket táplálunk, ugyanis könnyen ki tudjuk fejezni érzéseinket, és ezzel derűsebbé tehetjük napjukat. Vagy a magunkét, ha megértő hallgatóságra van szükségünk esetleges problémáink kitálalásához.

Rák jegye uralja a májat is, és elég egy átvirrasztott éjszaka, hogy másnap teljesen megtörtnek érezzük magunkat, mert a májnak túl sok dolga volt. Ilyenkor alkalmanként a gyomor is megbolondul. Ezért ajánlatos ilyenkor a könnyű koszt.

Délután a Hold szembekerül a Neptunusszal, nem úgy érzékeljük a valóságot, mint ahogyan az ténylegesen van. Előjöhetnek tudatalatti félelmeink, és ezek átszínezik a dolgokat. Szeszélyessé és zavarodottá válhatunk. Legszívesebben félrevonulnánk a világtól. Arról van szó, hogy ilyenkor a belső és nem a kívülről érkező hatásokra reagálunk. Kapcsolatainkban félreértések adódhatnak. Ne higgyük, hogy mások utaznak ránk, a tranzit elmúltával majd világosabban tudjuk megítélni a helyzetet. Próbáljunk kapcsolatba lépni felettes énünkkel, és némi belső bölcsesség segítségével megérteni és átvészelni ezt az időszakot.

Legyünk különösen óvatosak mindennel, amit ma beveszünk, mert ilyenkor nagyon érzékennyé válunk a drogokra, alkoholra és allergénekre.

Csütörtöki horoszkóp

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

HarmoNet