Heti horoszkóp 2002. június 11-től 17-ig

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Kos (03. 21. - 04. 20.)
Másokkal való találkozásaid tartalmasak és gazdagítóak lehetnek, ha egyébként érzelmileg a helyeden vagy, ugyanakkor kissé kellemetlenek és elégtelenek is, ha csak felületesen, érzelemmentesen közelítesz hozzájuk. Ez az időszak hatással lesz mindazokra a dolgokra, amiket szeretsz és amiket nem - különösen kapcsolataid vonatkozásában. De az is fontos, hogy most megteremtsd az egyensúlyt karriered és családi kötelezettségeid között. Ne hagyd magad befolyásolni mások elvárásai által.


Bika (04. 21. - 05. 20.)
Érzelmeid erősek, és jól tudsz viszonyulni ezen a szinten az emberekhez. Érdemes csoportokkal foglalkoznod, tarts bemutatókat, dönts eladási rekordokat vagy egyéb módon győzz meg másokat. Most kifejezetten jól szerepelhetsz a nyilvánosság előtt. Egy új társ is feltűnhet a színen, aki kiváltképp a segítségedre lesz ebben. Ha most terveznél lakásvásárlást, ügyelj arra, hogy az pontosan olyan legyen, amilyet akarsz, és aminek hosszú távon örülni tudsz, mert később esetleg nehéz lesz túladni rajta.


Ikrek (05. 21. - 06. 21.)
Nem igazán vagy olyan hangulatban, hogy fegyelmezett munkára tudnád fogni magad, figyelmetlenné válhatsz. Hajlamos lehetsz a túlköltekezésre vagy esztelen kiadásokra, ha te intézed a beszerzéseket. Légy óvatos, és akkor kézben tarthatod a szálakat. Kapcsolataid terén minden rendben. Ha mégis kétségeid támadnak, akkor hallgass az ösztöneidre, azok megmondják: merre tovább. Élvezni fogod barátaid társaságát, és talán találkozhatsz is valakivel, aki később fontossá válik számodra.


Rák (06. 22. - 07. 22.)
Ez egy kiváló alkalom az önvizsgálatra, és életcéljaid, illetve elérésük érdekében alkalmazott módszereid felülvizsgálatára. Az aprólékos, precíz munka most nem fog lázba hozni, de közszereplésre, nyilvános bemutatókra alkalmas időszak lehet. Fontos változások állhatnak elő kapcsolataidban, esetleg egyes kapcsolatoknak teljesen vége szakadhat. Ha így van, engedd el őket, mint egy szükséges fejlődési folyamat részét. De akár egy új kapcsolat is kezdődhet most, amely az "igazinak" tűnik.


Oroszlán (07. 23. - 08. 22.)
Nagy az ambíciód és az önbizalmad, kész vagy keményen megdolgozni a sikerért, és úgy érzed, csodákra vagy képes. És ez így is lesz, ha nem becsülöd túl képességeidet. Ne hanyagold el más fontos életterületeidet sem. Mutatkozhat némi feszültség szakmai és magánéleted között, főleg ha nem tartottad kellő egyensúlyban őket. Tisztáznod kell magadban a prioritásokat. Hangulatod most gyakran ingadozik, és ha főleg szakmai céljaid voltak, könnyen kiborulhatsz vagy elégedetlen lehetsz.


Szűz (08. 23. - 09. 23.)
A héten jobban foglalkoztatnak éned mélyebb rétegei. Ez rendjén is van. Ez az önvizsgálat ideje, és ha nem tudsz időt szakítani vagy helyet biztosítani hozzá, felborulhat lelki egyensúlyod. Remek alkalom, hogy valamilyen új tanulmányba kezdj. Főleg filozófia, okkult témák kerülhetnek terítékre, de most örömödre szolgál bármilyen új szellemi ösztönzés, és hasznodra is válik. Főleg arról van szó, hogy igyekszel kiterjeszteni látókörödet, és fejleszteni önmagadat.


Mérleg (09. 24. - 10. 23.)
Rengeteg energiád, de kevés önfegyelmed lehet a héten, leginkább csak szórakozni vágysz. Nos, rajta hát, ha van rá lehetőséged, mindenkinek jár néha egy kis pihenő! Tartsd mozgásban magad fizikailag, hogy jól ki tudd használni ezt az energiát. Erre a sport vagy a mozgalmas játékok a legmegfelelőbb megoldás. Végezz valamilyen aktív és megerőltető, de nem veszélyes fizikai tevékenységet. Ezt az időszakot hasznosan és élvezetesen töltheted családtagjaid vagy közeli barátaid társaságában.


Skorpió (10. 24. - 11. 22.)
Elvonulva a zajos világtól, csendes nyugodt magányban remek felismerések kerülhetnek birtokodba, és megszabadulhatnál a mindennapok nyomásától. Persze könnyű ingerszegény környezetben tanulni, rád sem ez az út vár mostanában. Ha úgy érzed gyenge vagy, ne csüggedj, mint ahogyan a többi problémád, ez az állapot is múlandó, és később tisztán látva hálás leszel a tapasztalati fejlődés lehetőségéért. Olyan ez, mintha edzenél az olimpiára. Most még kemény a dolog, de megéri!


Nyilas (11. 23. - 12. 21.)
Szinte csak a kisujjadat kell megmozdítani, hogy pénzt vonzz magadhoz a héten. Ha hitelre van szükséged, akkor most jó eséllyel indulhatsz érte. Most érezheted azt, hogy megtérülnek mindazok az erőfeszítések, amelyeket azért tettél, hogy sok jó tapasztalatot szerezz. Használd ki azt az energiát és lelkesedést, ami ebben az időszakban felvillanyoz. De fontos, hogy végiggondold hosszútávra szóló anyagiakkal kapcsolatos terveidet, és hogy eldöntsd azt, hogy mindezek vajon a későbbiekben is értékesnek tűnnek-e.


Bak (12. 22. - 01. 20.)
Remek alkalom, hogy felkerekedj, és szórakozni menj családtagjaid vagy közeli barátaid társaságában. Amúgy sincs sok kedved most túl sokat dolgozni. Ne emésszen a lelkiismeret furdalás amiatt, mert szívesebben töltenéd most meghitt zugodban a máskor dolgos perceidet. Egy kis lustálkodás neked sem árt, és könnyen lehet, hogy az efféle időtöltés partnerednek is kedvére válik. Fontos azonban, hogy ebből ne csinálj rendszert, mert észre sem veszed, és elaprózhatod energiáidat.


Vízöntő (01. 21. - 02. 19.)
Annyi energiád van, hogy alig tudod visszafogni magad. Mégis ezt kell tenned, ha nem akarsz túlzásokba esni, vagy hibákat elkövetni. Légy tudatában korlátaidnak, és ne vidd túlzásba a dolgokat. Próbáld lehűteni magad. Egyszerre látod egészében és részleteiben is részleteiben is a képet, bár hajlamos vagy lebecsülni a részletek fontosságát. Kerüld el ezt a csapdát, és ne vállalj be túl sokat, akkor minden rendben lesz, és minden szempontból nagyon hatékony hetet zárhatsz.


Halak (02. 20. - 03. 20.)
Fáradt vagy, kimerült a gondoktól, panaszkodsz, hogy már nem bírod tovább? Rajtad a háztartás minden nyűge, párodat zsörtölődőnek, követelőzőnek és meg nem értőnek látod? A gyerekek állandóan nyúznak, és még hivatalba is kell járnod? Nem te vagy az egyetlen, aki felelős a folyamatban lévő feladatért. Próbáld meg felismerni a többiek motivációját, így könnyebben tudod majd harcok nélkül a helyes irányba terelgetni őket. Kezdd a kisebb feladatokkal, utána könnyebbnek tűnnek majd a nagyok, és hamar elérheted célodat.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

HarmoNet