Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Foglalkozzunk saját kötelességeinkkel. Végezzük el a munkánkat, és akkor később jól fogjuk érezni magunkat. Előfordulhat, hogy szakmai előléptetésünk is napirendre kerül valamilyen formában.

A Kosban járó Hold napok alatt megfigyelhető, hogy sokkal több ember szenved erős fejfájástól. Gyakran magunk is hozzájárulunk a Kos napok előtti viselkedésünkkel a fejfájás kialakulásához. Talán röviddel a Kos-napok előtt fontos dolgokat, házimunkákat s határidőket szalasztunk el, míg végül ezeken a napokon szakad ránk minden. Figyeljünk magunkra, és próbáljuk meg a Kos-napokat olyan távol tartani a stressztől és a nyomástól, amennyire csak lehet.

A Hold-Mars szextil hatására érzelmeink és vágyaink igen erőteljesen, sőt szenvedélyesen nyilvánulnak meg. Olyan emberekkel vesszük körbe magunkat, akik képesek kiváltani belőlünk az ilyen érzelmeket. Szexuális kapcsolataink felhevülnek, vagy kifejezetten keressük rá az alkalmat.

A Hold kvadrát Neptunusz hatására kissé álmosan végződhet a napunk, félrevonultnak érezhetjük magunkat. Pszichikus látomások vagy jelenségek tanúi lehetünk, vagy egyszerűen csak álmodozunk. Bármi történjék is, legyünk tudatában, hogy valóságérzékünk ilyenkor nincs a helyén. Próbáljunk olvasni, menjünk moziba, meditáljunk vagy ilyesmikkel töltsük az időt, ha ki akarunk kapcsolódni vagy menekülünk a mindennapos rutin elől.

Csütörtöki horoszkóp

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

HarmoNet