Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Főleg olyanokkal keressük a kapcsolatot, akik iránt mély érzelmeket táplálunk, ugyanis könnyen ki tudjuk fejezni érzéseinket, és ezzel derűsebbé tehetjük napjukat. Vagy a magunkét, ha megértő hallgatóságra van szükségünk esetleges problémáink kitálalásához.

A Hold jegyében járó Hold egészségügyileg a lábakat érinti. Lábaink ápolásáról,"kényeztetésérő" általában éppúgy megfeledkezünk, mint a kezeinkről. Ma ajánlott illóolaj tartalmú lábfürdőt venni. Az illóolajok a bőrön át felszívódva a szervezet különböző helyein fejtik ki hatásukat.

Délután azonban a Hold kvadrátba kerül a Marssal, ingerlékenyek, érzékenyek, lobbanékonyak lehetünk, amiből összezördülések keletkezhetnek, pedig próbálgatjuk kerülgetni az igazi kérdéseket. Legyünk tudatában ennek, és inkább nézzünk szembe a kemény problémákkal. Vérmérsékletünktől függően úgy érezhetjük, hogy mások kiszemeltek maguknak, és le akarnak rohanni bennünket, vagy mi vagyunk azok, akik rájuk támadunk. Ez utóbbi esetben meg kell tanulnunk ellenséges érzelmeinket ésszerűen és helyénvalóan kifejezni.

Hétfői horoszkóp

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

HarmoNet