Heti horoszkóp 2002. június 4-től 10-ig

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Kos (03. 21. - 04. 20.)
Félreértések okozhatnak nehézségeket kapcsolataidban, igyekezz tehát pontosan kifejezni a gondolataidat, és ne add át magad a hangulatváltozásoknak. Szokatlanul érzékennyé és szeszélyesé válhatsz. Nagyon érzékenyen reagálsz mások érzésvilágára, és talán a kelleténél jobban a befolyásuk alá kerülhetsz. Kerüld tehát el a negatív kisugárzású személyeket, és törekedj elűzni saját negatív gondolataidat is.


Bika (04. 21. - 05. 20.)
A biztató napok után egy kis elbizonytalanodás várható, kényszerítve érezheted magad, hogy valamilyen önigazolást keress. A gond ott van, hogy váratlan lépéseket tehetsz, amelyek később nem kívánt következményekkel járnak. Az rendben van, hogy érvényesülni próbálsz, de nem árt, ha gondolkodsz, mielőtt cselekszel. Próbálj egy kis önuralmat gyakorolni, és légy tudatában indítékaidnak.


Ikrek (05. 21. - 06. 21.)
Hihetetlenül türelmetlenné válhatsz mindennel szemben, ami úgy tűnik, korlátoz a munkádban, legyen az a körülmények általában véve, vagy egy konkrét személy. Első reakciód hirtelen mindennek és mindenkinek hátat fordítani, és faképnél hagyni. Gondold meg a dolgot. Keress valakit, akinek minden bánatodat kiöntheted, hogy a megfelelő lépéseket átgondolva nyugodtabban és józanabbul dönthess.


Rák (06. 22. - 07. 22.)
Energikusabbá válsz, mint általában, és kész vagy keményen dolgozni bármin, amit a fejedbe veszel. Önbizalmad nagyfokú, és szívesen próbálsz ki új dolgokat. Alkalmad lesz megmutatni önmagadnak és másoknak is igazi énedet, és hogy mi mindenre vagy képes. Használd ki okosan a kedvező alkalmakat, most könnyen előnyt szerezhetsz az adódó lehetőségekből, amik jó hatással lehetnek a jövődre is.


Oroszlán (07. 23. - 08. 22.)
Többet aggódsz mostanában a kelleténél, pedig a félelmeid alaptalanok. Szerencsére azonban ezek csak addig tartanak, amíg hozzá nem látsz a megoldáshoz. Lehet, hogy céljaid elérése érdekében módosítani kell terveiden, de ez egyúttal javítani fogja esélyeidet. Tekints úgy minden eseményt, mint újabb eseményt a személyes fejlődésre. Tekintetedet fordítsd befelé, hogy mélyebb önismeretre tehess szert.


Szűz (08. 23. - 09. 23.)
Optimizmusod nem ismer határokat, ez azonban pénzügyi nehézségekhez vezethet. Jobban vonz a szerencsejáték és a kockázatvállalás. Próbálj azért egy kis óvatosságot tanusítani. A legkülönbözőbb nagyságrendű anyagi gondok léphetnek fel előzetesen nem látható körülmények miatt. Vagy egy váratlan lehetőség bukkan fel, amit óvatosan járj körbe. Használd ki az utadba kerülő lehetőségeket, és tartsd jobban kézbe életed irányítását.


Mérleg (09. 24. - 10. 23.)
Ha tudatában vagy a változások szükségességének, minden bizonnyal végre is tudod hajtani azokat. Ha viszont mereven ragaszkodsz a régi sémához, kényszerítő körülmények jöhetnek, amelyek kibillenthetnek egyensúlyodból. Ne feledd azonban, hogy minden érted történik, fejlődésed elősegítése érdekében. Egy kényes probléma megoldásához nagyon fontos, hogy alaposan átgondold a cselekvések sorrendjét.


Skorpió (10. 24. - 11. 22.)
A máskor oly nehéznek tűnő akadályokat most könnyedén legyűrheted. Ha bárkivel problémád van, most alkalmad lehet rendezni a nehézségeket. Itt az ideje, hogy valamilyen új fába vágd a fejszédet, leginkább olyasmibe, ahol tökéletes időzítésre van szükség. Néha azért ne felejts el pihenni sem. Tartózkodj az anyagi biztonságod érdekében alkalmazott durva, kíméletlen megoldásoktól.


Nyilas (11. 23. - 12. 21.)
Ingerlékeny és szeszélyes vagy, kétségtelenül nehéz kijönni veled mostanában, de szerencsére megelőzhető az ilyen értelmetlen viselkedés. Rejtett feszültségek kerülhetnek felszínre családi körben. Inkább ezeket próbáld megoldani, mert valószínűleg minden problémádnak ez az alapja. Ráadásul a problémagyártás öngerjesztő folyamat: ha egyvalami nincs rendben, akkor hajlamos minden mást is problémásabbnak látni.


Bak (12. 22. - 01. 20.)
Elbizonytalaníthatnak munkáddal kapcsolatban, s nem látod a kiutat. Józanságod, remek értékítéleted eddig is kihúzott a csávából, most sem marad el a segítség. Főként a jövő hét elején erősítsd meg magad, ha képes vagy erőidet koncentrálni, bármilyen feladatot meg tudsz oldani! A teljes figyelmedre szükséged van ahhoz, hogy a változások közepette a legelőnyösebb lehetőséget válaszd ki.


Vízöntő (01. 21. - 02. 19.)
Baráti társaságodban nagy változásokat tapasztalhatsz, ami egyértelműen kedvező a számodra, olyan eszmékkel találkozhatsz, amelyek mások felé orientálnak. Tudom, hogy kedveled a változatosságot, ezért ez nem is okoz gondot neked. Sok utazásban, találkozásban lehet részed, ami élvezetessé teszi életedet. Tudj örülni a kis dolgoknak is, s engedd, hogy mélyebben megérintsenek, ne légy olyan távolságtartó!


Halak (02. 20. - 03. 20.)
Hajlamos lehetsz most mindent magadban tartani, pedig jobb lenne őszintén kibeszélni a dolgokat, és kapcsolatban maradni a valósággal. Nem a legalkalmasabb időszak a tárgyalásokra és személyes találkozókra, de az sem jó, ha teljesen bezárkózol a csigaházba. A megbeszélések és nagy tervek készítését tedd át máskorra, foglalkozz inkább komoly odafigyelést igénylő, aprólékos munkával.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

HarmoNet