Heti horoszkóp 2002. május 28-tól június 3-ig

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Kos (03. 21. - 04. 20.)
Ha folyton a jövőn rágódsz, azzal csak a jelen eseményei elé gördítesz akadályokat. Belső éned tudni fogja, ha változtatni kell az életeden, tehát hallgass rá. Ahhoz viszont csend kell - hazaérve ne kapcsold be azonnal a TV-t, maradj egy kicsit magadban, s engedd, hogy ne befelé, hanem belőled, kifelé áramolhassanak az energiák. Tehát hallgasd meg és cselekedj. Most könnyebben fog menni.


Bika (04. 21. - 05. 20.)
Valami váratlan kiadás felbosszant, sőt, rémületbe kergethet, mert veszélyben látod egész anyagi helyzeted. Ne félj, ez azért nem akkora katasztrófa, figyelj inkább, hogy mire mit adsz ki. Ha muszáj viszont, akkor ne sajnáld, engedd el, hiszen az is egy energia, amely pótolható! (Vannak sokkal fontosabb dolgok, amelyek viszont nem!) Segítségedre siethet valaki, aki ügyes tanácsokat adhat problémáid megoldására.


Ikrek (05. 21. - 06. 21.)
Az aprólékos, megfontolt lépések jellemzőek, a szorgalmas tevékenység, szép nyugodtan tenni-venni. Jobb, ha a munkahelyeden is ezt a tempót követed, hiszen elég kihívással, idegeskedni-valóval találkozol nap, mint nap. Átmeneti problémáidnak ne tulajdoníts a szükségesnél nagyobb jelentőséget, minél kevesebbet aggodalmaskodsz, annál könnyebben meg tudod őket oldani


Rák (06. 22. - 07. 22.)
Most a jövő felé kell tekintened, próbáld a múltat kicsit háttérbe tolni. Lehet, hogy az elmúlt események nyomasztóan hatnak rád, s elveszik az energiát a jövőtől. Erősítsd meg hitedet, gondolkodj kicsit azon, melyek az igazán fontos értékek számodra, s ennek megfelelően sikeresebben haladhatsz utadon. Ha változtatni akarsz valamin, csak elhatározás kérdése, most könnyűszerrel megteheted.


Oroszlán (07. 23. - 08. 22.)
Ambíciód feltámad, és kész vagy céljaid eléréséért keményen megdolgozni. Energiaszinted megnő, így most pozitív változásokat hajthatsz végre életedben és sikereket érhetsz el, persze csak ha konstruktív módon hasznosítod erőidet, és nem fecséreled el személyes csetepatékra. Erőteljesen megnyilvánuló önös energiád - ha nem vigyázol - konfliktus helyzetekbe sodorhat otthon és munkahelyeden egyaránt.


Szűz (08. 23. - 09. 23.)
Ez az időszak főként a munkáddal kapcsolatos változásokról, eredményekről szól, tehát minden erőddel efelé koncentrálj. Olyan lehetőségeket kaphatsz, amelyek hosszabb időre meghatározzák életed folyását, s természetesen az anyagi lehetőségek is kedvezőbbek lesznek. Belülről érzed, hogy mi az, amin nyerhetsz, higgy ebben az erőben. Nagyon jók a megérzéseid, ne legyenek kétségeid!


Mérleg (09. 24. - 10. 23.)
Most egy kis erőfeszítéssel emelkedhet jövedelmed. Egyre nagyobb érdeklődést mutatsz a pénzügyi dolgok iránt. Belülről érzed, hogy mi az, amin nyerhetsz, higgy ebben az erőben. Lehet, hogy egy kicsit merészebb is leszel a kelleténél! Csak arra kell ügyelned, hogy valóban azt kapod-e, amire vágysz. Légy óvatos, néha az eszközök és javak uralnak bennünket. Őszintén mérd fel céljaidat.


Skorpió (10. 24. - 11. 22.)
Itt az ideje, hogy egy kicsit kényeztesd magad. Tölts minden nap több időt a saját vágyaiddal. Ne légy túlságosan szigorú saját magaddal szemben, engedj egy kicsivel több lazítást, szórakozást magadnak, és természetesen környezetednek is. Kényeztesd magad, de ne vidd túlzásba. És vigyázz, nehogy túlköltekezz! Jó lenne, ha pontosan követnéd az előre elkészített terveidet, mert akkor nem érhetnek meglepetések.


Nyilas (11. 23. - 12. 21.)
Végre elismerik, hogy a munkád nélkülözhetetlen. Ne érd be azonban a dicsérettel, a vállveregetéssel. Legalább egy ígéretet csikarj ki a szép szavak mellé. Ha ügyes vagy, akár előléptetésre vagy fizetés kiegészítésre számíthatsz. A lehetőségek nem térnek vissza, akkor kell kihasználni őket, amikor szembejönnek.

Bak (12. 22. - 01. 20.)
Maradj tudatában cselekedeteidnek, mert hajlamos lehetsz másokkal szemben parancsolóan vagy erőszakosan fellépni. Ezt persze senki nem veszi jó néven, és problémák adódhatnak belőle most, vagy a későbbiek folyamán. Törekedj arra, hogy olyan tevékenységekkel foglald el magad, amelyeket szívesen csinálsz, és igyekezz sok időt és figyelmet szentelni azokra, akikre vigyáznod kell.


Vízöntő (01. 21. - 02. 19.)
Figyelmedet arra kellene irányítanod, hogy okulj értékrendedből, és lehetőleg igazíts is rajta. Légy különösen óvatos a pénzügyekkel. Ha gondjaid támadnak az anyagiakkal, vedd szemügyre, hogy valóban olyan sokat jelentenek-e számodra. Te vagy-e az anyagiakért, vagy inkább ők teérted? Bárhogy is alakul az anyagi helyzeted, azt úgy kell felfognod, mint lehetőséget önmagad jobb megértésére.


Halak (02. 20. - 03. 20.)
Talán valami a munkáddal kapcsolatban okozhat rossz szájízt, némi változtatásra lehet szükség, hogy jobban összhangba hozhasd vágyaiddal és önkifejezéseddel. Ez természetesen új mederbe terelheti életedet, de csak akkor, ha nem állsz ellent a változásnak, engeded, hogy az új energiák magukkal ragadjanak. Fontos, hogy ne legyenek kétségeid és bízz magadban. Az eredmény nem marad el.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

HarmoNet