Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A speciális arcpakolások vagy maszkok alkalmazását legjobb fogyó Holdnál végezni, főleg, ha közben egyenetlenségek, pattanások vagy hasonlók elleni kisebb "beavatkozásokra" van szükség: fogyó Holdnál ugyanis szinte soha nem keletkeznek sebek. A bőr mélyebb rétegeinek ápolásának legoptimálisabb módja a bőrradír és a tisztítómaszk, amely a bőrt különös alapossággal tisztítja, és az elhalt hámsejteket is eltávolítja.

A Nyilas jegyébe lépő Hold egészségügyi vonatkozásaiban a csípőtájat, a medencecsontot, valamint a fizikai testet és az érzékszerveket érinti. Ez a két és fél nap lehetőséget ad arra, hogy ezekre a szervekre figyeljünk, erősítsük, illetve kényeztessük őket. Ha lehetőségünk van választani, ezeken a napokon kerüljük el e testrészekre vonatkozó sebészeti beavatkozásokat. Étrendben a fehérjék kapcsolódnak a Nyilas jegyéhez. A teljes értékű fehérjéknek rendkívül sokrétű a feladata a szervezetünkben. Bármely étrend szerint is táplálkozunk, erről ne feledkezzünk meg.

A Hold szembekerül a Szaturnusszal, magányosnak és lehangoltnak érezhetjük magunkat - többnyire alaptalanul, bár néha még azokat is visszautasítjuk, akik segíteni próbálnak, vagy fel akarnak vidítani. Jobb, ha nem hozunk döntéseket társkapcsolati kérdésekben e tranzit idején, várjuk ki, míg nemsokára vége lesz.

A délelőtti Hold-Plútó együttállás hatására erős, belülről fakadó érzések kerítenek hatalmukba. Mély érzelmi szinten élhetünk meg mindent, amivel ma foglalkozunk. Kapcsolataink várhatóan heves, mély és talán csodálatos élményekben részesítenek. Tartózkodjunk az értelmetlen féltékenykedéstől vagy talán túlzottan birtokló magatartástól és a manipulatív taktikáktól - mind a magunk, mind pedig mások részéről. Jó alkalom az önelemzésre vagy terápiás kezelésekre.

Vasárnapi horoszkóp

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

HarmoNet