Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Nagyon szerelmesnek érezhetjük magunkat, de tartsuk szem előtt, hogy hagynunk kell némi mozgásteret társunknak is. A mirigy problémákra hajlamos, illetve menstruációs zavarokkal küszködő embereknek nehézségeik támadhatnak e tranzit idején.

A Szűz napjainak különleges ereje az emésztőszerveken válik észrevehetővé. Éppen az érzékeny embereknek támadnak ilyenkor gyakran emésztési problémáik. A megfelelő segítő étrend különösen ajánlott ezekben a napokban, legalábbis a zsíros vagy nehéz ételekről érdemes lemondani. Ajánlott gyógynövények: bélgörcsökre: ánizsmag és édeskömény, epe és májpanaszokra: apró bojtorján, ezerjófű, borsmenta és zsálya.

A Hold-Merkúr trigon hatására nagyon is tisztában leszünk érzéseinkkel, és könnyedén ki is tudjuk fejezni őket, miközben logikai képességeinken sem esik csorba, ami rendkívül hasznos egyensúlyt teremt. Képesek leszünk értelmes döntéseket hozni, szinte bármely téren. Remek alkalom arra, hogy megosszuk gyengéd érzelmeinket szeretteinkkel, barátainkkal, családtagjainkkal. Könnyen teremtünk kapcsolatokat, és érzelmi támaszai lehetünk másoknak.

A Hold-Neptunusz trigon ösztönzőleg hat képzeletvilágunkra vagy pszichikus és kreatív képességeinkre. Használjuk ki az alkalmat. Rendkívül együttérzőek vagyunk mások irányában, és segíteni akarunk nekik, amennyire csak tudunk. Álmodozással kívánjuk tölteni a napot, szabadon engedve szárnyaló fantáziánkat. Pszichikailag fogékonnyá válhatunk, ami felkelti érdeklődésünket életünk ezen oldala iránt.

Késő este a Hold kvadrát Jupiter hatására általában jól érezzük magunkat, és jó szándékkal közelítünk mások felé. Mégis, ha a többiek kissé sértődöttnek vagy érdektelennek mutatkoznak, az talán azért van, mert talán öntelt, leereszkedő és tudálékos módon léptünk el velük szemben. Ez esetben nem árt, ha felülvizsgáljuk hozzáállásunkat. Egyébként kellemesen alakulhatnak a dolgaink.

Keddi horoszkóp

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

HarmoNet