Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Nem fogjuk magányosnak érezni magunkat, még ha egyedül is vagyunk, sőt, eltelt bennünket a belső erő és békesség. Az önismeret terén sokat nyerhetünk. Életünk és társkapcsolataink most gördülékenyen alakulnak, mert jól működő egyensúlyt teremtettünk belső és külső világunk között.

A Mérleg jegyébe lépő Hold egészségügyi vonatkozásaiban a vese, a húgyutak területét érinti. A kínai filozófia szerint a vesékben tárolódik a velünk született energia, mely egész életünkön átkísér. Ez az időszak alkalmas a bioenergetikai kezelésekre, mint pl. pranadadi univerzális energia, reiki stb. A zsurlófű tea fogyasztása tisztítja a húgyutakat.

A Hold szextil Plútó hatására minden kapcsolatunkban a háttérben meghúzódó érzések után kutatunk, és ezek most valószínűleg felszínre is kerülnek. Most megérthetjük e tudatalatti hajtóerők mibenlétét, ha akarjuk. Ez általában jó dolog, hiszen a rejtett vagy elfojtott érzelmek végül bomlasztóan hatnak. A rejtett, titokzatos rétegek, az élet és a társkapcsolatok igazi értelme foglalkoztatja most gondolatainkat, akár ilyen jellegű könyvek olvasása, akár pszichológia vagy asztrológia tanulása formájában. Lehet, hogy változtatásokat akarunk bevezetni otthoni környezetünkben, még ha csak egy nagytakarításról vagy átrendezésről van is szó.

A Hold trigon Mars hatására energiaszintünk a magasba lendül, célszerű olyasmit csinálnunk, amivel ezt levezethetjük. Fellépésünk rendkívül határozott, energikus és bátor, kedvünk támad, hogy nekilássunk feladatainknak, de később már nem biztos, hogy be is akarjuk fejezni a munkát. Erőteljes érzelmi megnyilvánulásaink teljesen átitatják az ellenkező neműekhez fűződő kapcsolatainkat. Mind a szeretetet, mind a gyűlöletet a zsigereinkben fogjuk érzékelni. Életünk mély érzelmi színezetet kap, de nem csúszik ki az ellenőrzésünk alól. Kezünkben tartjuk a szálakat, és értékelni fogjuk élményeink tágabb dimenzióját. Olyan emberek társaságát keressük, akikhez képesek vagyunk ezen a szinten kapcsolódni. Minden találkozásunk mély érzelmeket kelt, és igen kielégítőnek ígérkezik.

A Mars-Uránusz trigon hatására remekül érezhetjük magunkat, s az új élményekre való nyitottságunk révén mozgósítani tudjuk belső erőforrásainkat, hogy kiszabaduljunk a korlátozások és megszokások nyomásából. Izgalmas időszak lehet személyes fejlődésünk, és önmagunk felfedezése terén. Használjuk ki az utunkba kerülő lehetőségeket, és tartsuk jobban kézben életünk irányítását.

Este a Hold trigonba kerül az Uránusszal, aminek hatására kedvünk támad új célkitűzések és irányvonalak keresztülvitelére, és megpróbáljuk a többieket is rábeszélni erre. Ehhez azonban át kell vennünk a vezető szerepét. Győződjünk meg róla, hogy van-e elegendő tartalék energiánk, mert ez a tranzit rövid ideig tart. Váratlan meglepetések boríthatják fel a mára betervezett programjainkat, de valószínűleg jól fogunk tudni alkalmazkodni hozzájuk. Új arcokat, másfajta embereket keresünk, új izgalmakra, szokatlan élményekre, környezetre vágyunk, és ezt minden bizonnyal el is érjük. Élére állhatunk egy csoportnak, hogy keresztül tudjuk vinni az új célkitűzéseket és ötleteket.

Szerdai horoszkóp

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

HarmoNet