Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Főleg olyanokkal keressük a kapcsolatot, akik iránt mély érzelmeket táplálunk, ugyanis könnyen ki tudjuk fejezni érzéseinket, és ezzel derűsebbé tehetjük napjukat. Vagy a magunkét, ha megértő hallgatóságra van szükségünk esetleges problémáink kitálalásához.

Az Oroszlán jegyébe lépő Hold, egészségügyi vonatkozásaiban a szívet, a vérkeringést, a hátat, a gerincoszlopot, valamint a fizikai testet és az érzékszerveket érinti az átvonuló Hold. Ez a két nap lehetőséget ad arra, hogy ezekre a szerveinkre figyelünk, erősítsük, illetve tisztítsuk.

A délelőtti órákban viszont a Hold szembekerül a Neptunusszal, nem úgy érzékeljük a valóságot, mint ahogyan az ténylegesen van. Előjöhetnek tudatalatti félelmeink, és ezek átszínezik a dolgokat. Szeszélyessé és zavarodottá válhatunk. Legszívesebben félrevonulnánk a világtól. Arról van szó, hogy ilyenkor a belső és nem a kívülről érkező hatásokra reagálunk. Kapcsolatainkban félreértések adódhatnak. Ne higgyük, hogy mások utaznak ránk, a tranzit elmúltával majd világosabban tudjuk megítélni a helyzetet. Próbáljunk kapcsolatba lépni felettes énünkkel, és némi belső bölcsesség segítségével megérteni és átvészelni ezt az időszakot.

Legyünk különösen óvatosak mindennel, amit ma beveszünk, mert ilyenkor nagyon érzékennyé válunk a drogokra, alkoholra és allergénekre.

Este a Hold szextil Szaturnusz hatására nagyobb érzelmi önkontroll és objektivitás jellemző ránk, ezért könnyebben tudjuk kezelni a nehéz kapcsolatokat. Itt a megfelelő alkalom, hogy a szükséges változtatásokat véghez vigyük. Családunk és szüleink jelentőségteljessé válhatnak számunkra, és ezek a kapcsolatok ilyenkor segítőkészek és hasznosak lehetnek.

A Hold trigonba kerül a Plútóval, annyira felfokozott érzelmekkel reagálunk az emberekre és általában az élet dolgaira, hogy a tranzit végére teljesen kimerültnek érezhetjük magunkat. Fejezzük ki érzéseinket, de ne feledkezzünk meg értelmünkről sem. Szexuális kapcsolatunk hevessé válik, érzelmeink és érzékenységünk annyira felfokozódik, hogy ma tényleg eggyé válhatunk párunkkal.

Pénteki horoszkóp

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

HarmoNet