Heti horoszkóp 2002. május 14-20-ig

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Kos (03. 21. - 04. 20.)
Ne feledd, ha lelkileg be tudod fogadni a szeretetet, megváltozhat minden körülötted, hiszen alapvetően a szellem uralkodik az anyag felett. Ha falat húzol magad köré, és nem engedsz be semmilyen impulzust, akkor fájdalmas magányt élhetsz meg, s csak sértődöttséget hordozol magadban. Hiába áhítozol a szeretet után, ha azt beengedni nem tudod, egyszerűen nem áramlik az energia se ki, se be.


Bika (04. 21. - 05. 20.)
Munkahelyi bizonytalanságok várhatók, amelyeket nehezen fogsz viselni, hiszen a legnehezebb dolog számodra a bizonytalanság. Talán azért kell ezt megélned, hogy lásd: nem annyira elviselhetetlen, csak némi alkalmazkodó képesség és rugalmasság szükséges. Ha túlságosan kétségbeesel és elveszted magadban a hitedet, akkor nehezíted saját helyzeted. Változtatni soha nem késő, tárd fel a benned lévő erőt!


Ikrek (05. 21. - 06. 21.)
A héten ne foglalkozz nagy áttekintést igénylő tervekkel. Most a precizitás és a koncentráció lesz erősebb oldalad, tehát könnyen megbirkózol az aprólékos szellemi feladatokkal, viszont elriaszthatnak az átfogó szemléletmódot igénylő munkák. Összpontosítsd figyelmedet az élet gyakorlatias oldalára, s talán még életmódodon és viselkedési szokásaidon is tudsz változtatni ezen energia segítségével.


Rák (06. 22. - 07. 22.)
Hiába akarják, hogy kiküldetésbe menj, próbáld elintézni, hogy maradhass, és egy másik alkalommal kelljen utazni. Kellemetlenségek érhetnek ugyanis útközben. Természetesen ez nem vonatkozik a nem hivatalos utazásokra, itt ragyogóan érezheted magad, a társaság is kedvedre lesz, új szerelem jöhet, ami igazán feldobhat. Minden kívánságod teljesülhet, de azért légy szerény!


Oroszlán (07. 23. - 08. 22.)
"Kellemes és hasznos"- ez legyen a jelszavad! Kösd össze a munkát a szórakozással, és máris a helyeden vagy! Megengedheted magadnak egyszer-egyszer, hogy lazíts. Biztosan találsz magadnak olyan szórakozási formát, amely elvarázsol, törd kicsit a fejed! Partnerkapcsolati változások is jöhetnek, talán a baráti társaság révén. A szerelmi sikereket is baráti körödben találod meg, talán éppen annál a személynél, akit eddig észre sem vettél!


Szűz (08. 23. - 09. 23.)
A héten az átlagosnál sokkal elővigyázatosabbnak kell lenned. Ha van gyermeked, jelentkezhetnek komolyabb problémák vele kapcsolatban, akár önállósulási törekvései miatt is. Gondjaid feloldásában lesz segítséged, itt nem megijedni kell, hanem lelkileg felkészülni az esetleges nehezebb feladatok megoldására. Egy közeli barát jó tanáccsal szolgálhat ez ügyben.


Mérleg (09. 24. - 10. 23.)
A magánélet ügyes-bajos dolgai a szokottnál sokkal jobban lekötik figyelmedet, de emiatt ne sajnálkozz. Annyi lemaradásod van ugyanis ezen a téren, hogy egy fél év se lenne elég ahhoz, hogy pótold. Az igazán sürgető ügyek intézéséhez kérj segítséget a rokonoktól, barátoktól. Ha csak beszélsz, és nem cselekszel, akkor nem fogsz közelebb jutni a célhoz. Ne csak a magad igazát hajtogasd, néha hallgass meg másokat is.


Skorpió (10. 24. - 11. 22.)
Valamely vitás ügyed - amely anyagi vonatkozású volt - előtérbe kerülhet, ugyanis nincs lerendezve. Most eljött az elszámolások ideje, és egy új szakasz elkezdése mindig a régiek lezárásával kezdődik. Légy felkészülve a régi elengedésére és az új befogadására, mert ez elég nagy kihívás lesz számodra. Segíthet abban, hogy a részletekkel foglalkozz, s hajtsd végre a környezetedben szükséges változásokat.


Nyilas (11. 23. - 12. 21.)
Munkahelyeden gondjaid lehetnek a főnököddel, végezd figyelmesebben a munkád, mert egy kis hiba is végzetes lehet. Ennek azért a pozitív oldala is jelentkezhet, ha éppen eleged van már a jelenlegi beosztásodból, mert más lehetőségeket is kaphatsz. Anyagi elgondolásaid megvalósulhatnak, ha megérzéseidre hallgatsz. Üzemzavarok léphetnek fel, ha számítógéppel dolgozol, időben ments el mindent!


Bak (12. 22. - 01. 20.)
Kedvező időszak bármilyen tanulmányok megkezdéséhez. Van türelmed a dolgok mélyére ásni. Energiád nagyon magas szinten lesz, jól érezheted magad. Ha elmaradt munkád van, azt most végezd el. Intenzív élmények érhetnek, ezek gyarapítani fogják önmagadról és a világról szerzett ismereteidet. Légy nyitott és segítőkész, hiszen az energia körbeáramlik!


Vízöntő (01. 21. - 02. 19.)
Érzelmeid fogják uralni a terepet, légy rugalmas, s engedd, hogy áramoljon ez a csodálatos energia, sokat kaphatsz tőle, de csak akkor, ha képes leszel adni is. Légy békében önmagaddal - ha ez megvalósul, áramlani fog a környezeted felé is. Tehát kevesebb konfliktust kell átélned. Egy kellemes kiruccanás napokra felvidíthatja kedélyedet.


Halak (02. 20. - 03. 20.)
Lelki problémáid lehetnek, s találkozhatsz most olyan emberekkel, akikről úgy érzed, ellenségeid. Mivel a külvilág tükör, lehet, hogy a te titkos, rejtett oldaladat mutatják meg. Ne másokra haragudj, hanem fogadd el magad olyannak, amilyen vagy, s nézz szembe belső nehézségeiddel. Addig tudnak csak üldözni, amíg menekülsz előlük, fordulj szembe velük! Ezáltal növekedhet önbecsülésed, hiszen problémamegoldó képességed a helyén van.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

HarmoNet